Принц Хари и съпругата му Меган споделиха първата си романтична

...
Принц Хари и съпругата му Меган споделиха първата си романтична
Коментари Харесай

Принц Хари и Меган с романтична снимка в Инстаграм и призив към феновете си

Принц Хари и брачната половинка му Меган споделиха първата си сантиментална фотография на общия си акаунт в „ Инстаграм “, оповестява в. „ Дейли мейл “. И приканиха своите 4,1 милиона почитатели в обществената мрежа: „ Не изпращайте дарове за бебето, което чакаме, а дарете средствата на благотворителни организации, подпомагащи деца и фамилии в потребност.
 
Херцозите на Съсекс, които чакат първото си дете единствено след няколко седмици, показаха признателност към почитателите си, които от няколко седмици изпращат плюшени играчки, дрешки, приветствени картички и даже шапки за бебето.

Публикация, споделена от (@sussexroyal) на Апр 5, 2019 в 8:17 PDT

 
Те разгласиха лист с организации, които поддържат и които имат потребност от средства и дарения за работата си с хора в потребност.
 
Отговорът не закъсня – няколко благотворителни сдружения оповестиха, че откакто Хари и Меган са ги загатнали в поста си в обществената мрежа, са били засипани с помощи.
 
Междувременно от Бъкингамския замък опровергаха появилите се клюки, че кралица Елизабет Втора е забранила на херцогинята на Съсекс да носи някои от скъпите бижута в частната й сбирка. Прессекретариатът на двореца разгласи, че Нейно величество към момента заема бижута на Меган, в това число тиарата, която тя носеше по време на сватбата си през май. Херцогинята носеше и перлените обици, подарени й персонално от кралицата по време на взаимната им изява предишния юни.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР