Принц Хари и съпругата му Меган ще погалят коали и

...
Принц Хари и съпругата му Меган ще погалят коали и
Коментари Харесай

Първа задгранична обиколка: Хари и Меган ще галят коали и ще гледат танца хака

Принц Хари и брачната половинка му Меган ще погалят коали и ще се възхищават на бойци, правещи проява на танца хака, по време на първата си обиколка в чужбина. Тя започва на 16 октомври в Тихоокеанския район, съобщи Франс прес, като се базира на представител на английското кралско семейство.

 Хари и Меган Gulliver/Getty Images
Херцогът и херцогинята на Съсекс, които се ожениха през май, ще посетят Австралия, Фиджи, Тонга и Нова Зеландия по време на това пътешестване. То ще продължи 16 дни.
Двойката ще бъде придружаван от свита от десетина души и от доста публицисти, които ще наблюдават всеки жест и деяние на 37-годишната Меган.
 
Визитата ще стартира в Сидни. Там Хари и Меган ще бъдат признати от генерал-губернатора Питър Косгроув. После ще се срещнат с две коали, които ще могат да погалят. В Сидни знатната двойка ще участва и на игрите, в които участници са ранени военни от целия свят. Тази спортна демонстрация бе стартирана точно с приноса на принц Хари. После двойката ще има среща с премиера на Австралия Скот Морисън.-->
 Хари и Меган Gulliver/Getty Images
На 23 октомври Хари и Меган ще отпътуват за Фиджи, а след това за Тонга на 25 октомври. Обиколката им завършва в Нова Зеландия, където ще участват на 125-ата годишнина от даване на правото на избор на дамите в тази страна Там знатната двойка ще участва и на проява на хака, изпълнена от бойци. Хака е маорски боен танц, който е разпространяван от националния тим по ръгби на Нова Зеландия.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР