Принц Хари и съпругата му Меган са изселени от дома

...
Принц Хари и съпругата му Меган са изселени от дома
Коментари Харесай

Принц Хари остана без дом в кралското имение

Принц Хари и брачната половинка му Меган са изселени от вкъщи им в имението на английското кралско семейство Уиндзор, заяви техен представител.

Frogmore Cottage беше брачен подарък от починалата кралица Елизабет II през 2018 година и принц Хари и Меган Маркъл го ремонтираха на съобщаваната цена от 2,4 млн. паунда (2,9 млн. долара).

Сега резиденцията е препоръчана на принц Андрю, изпадналия в недружелюбност брат на крал Чарлз III, съгласно известия в " Сън " и " Дейли телеграф ".

" Можем да потвърдим, че херцогът и херцогинята на Съсекс бяха помолени да освободят резиденцията си във Frogmore Cottage ", съобщи представител на основаната в Съединени американски щати двойка, без да дава повече детайлности.

Съобщава се, че Хари и Меган са били помолени да освободят парцела през януари, единствено няколко дни след публикуването на мемоарната книга на принца " Резервен ".

 Добави изложение

Бъкингамският замък отхвърли да разяснява.

Бащата на Хари - Чарлз, който от дълго време е последовател на стройна монархия, подхваща проверка на фамилните финанси след гибелта на майка му през септември.

Евентуалното понижаване на годишната дотация на Андрю в размер на 250 000 паунда годишно може да докара до насилственото му овакантяване на актуалната му резиденция - кралската ложа с 30 стаи, която също се намира в имението Уиндзор, заради големите разноски за нейната поддръжка.

Неофициалният биограф на Хари и Меган Омид Скоуби, цитирайки източник, написа в Yahoo News, че двойката има " време до началото на лятото да освободи ".

 Добави изложение

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР