Принц Хари и съпругата му Меган обясниха как си представят

...
Принц Хари и съпругата му Меган обясниха как си представят
Коментари Харесай

Принц Хари и Меган искат сами да определят правилата

Принц Хари и брачната половинка му Меган обясниха по какъв начин си показват отдръпването от отговорностите си като старши членове на английското кралско семейство в персонално изказване, заяви Би Би Си, представена от Българска телеграфна агенция.

На отлично завършения си уеб страница херцозите на Съсекс навлизат в детайлности по какъв начин съгласно тях ще наподобява бъдещето. Остават обаче въпроси, въпроси, въпроси и още въпроси.

Веднага се обрисуват някои явни несъгласия. Три пъти в изказването си двойката акцентира с какво предпочитание чака да продължи да служи на кралицата. Елизабет Втора обаче не е получила опцията да се запознае с проектите им, да не приказваме, че не ги е одобрила.

Принц Хари и Меган пишат на уеб страницата си, че желаят да запазят някои кралски задължения (и надлежно кралските титли).

Те дават да се разбере, че не са подготвени да продължат да одобряват открития метод за медийно отразяване на активността на кралското семейство.

Хари и Меган желаят да основат обособена организация, която от време на време ще работи с двореца, само че наподобява не са разискали с никого там по какъв начин ще действа тя.

Те се стремят към финансова самостоятелност посредством придобиване на професионални доходи. Но на никое място не загатват риска да бъдат упрекнати, че извличат парични облаги от принадлежността си към кралското семейство.

Хари и Меган желаят да основат обособен " благороден " двор, който да работи по техни правила. Но в това време считат, че могат да останат членове на английската монархия, която има точно направен набор от лични правила.

В някои среди се приказва, че ходът на херцозите е бил предизвикан от сензационната вест на " Сън " от сряда, че фамилията счита да прекарва повече време в Канада и занапред ще разиска въпроса с кралицата и с принц Чарлз. Ако казусът е подобен - а медийната тактика на двойката сигурно е неконвенционална, той ненапълно изяснява за какво въпросите са повече от отговорите.

Тези, които постоянно са упреквали Меган, отдават решението на нея. Но това е много надалеч от истината. Пътят на Хари в кралското семейство постоянно е бил сложен. Върху него пада дългата сянка от ранната гибел на майка му, медийният интерес върху младежките му неточности и необикновеното любознание към връзките му, а по-късно и към брака му.

За разлика от брат си Уилям, Хари по този начин и не привикна с медиите и към момента е очевидно по какъв начин се отдръпва пред камерите и въпросите на публицистите. Освен това той явно се отегчава от церемониалната част от отговорностите си.

Казано в резюме - Хари от дълго време желае да излезе от всичко това. И дружно с дамата, която обича, към този момент счита, че е намерил излаз. Но методът, по който той и фамилията му излиза, е смайващ.

Дворецът рядко дава изказвания за това по какъв начин се усещат членовете на кралското семейство по избрани тематики.

Но източник оттова сподели пред Би Би Си часове след изказването на принц Хари и Меган, че старшите членове на кралското семейство са " засегнати " и от наличието, и от метода, по който бе публикувано изказването. Това е обезпокоителен сигнал и за това по какъв начин отсега нататък ще работи дворът на Хари и Меган.

Ако те популяризират изказвания от такова значение по метода, по който го сториха в този момент, до момента в който са още под шапката на двореца, по какъв начин ли ще се държат, когато са на хиляди километри разстояние и надалеч от очите на фамилията и придворните?

Сега дворецът трескаво се пробва да очертае по какъв начин ще действа новата им роля отсега нататък. Но там са наясно с провокациите и комплицираните въпроси, изключително що се отнася до въпроса за парите.

Истината е, че евентуално няма да се откри пресечна точка сред потребността на двореца от надзор и желанието на херцозите на Съсекс да живеят живота си, както желаят.

Възможно е сред двойката и кралското семейство да се получи по-дълбоко и по-официално разделяне. /БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР