Принц Хари и първата дама на САЩ се срещнаха за

...
Принц Хари и първата дама на САЩ се срещнаха за
Коментари Харесай

Шок в Канада! Принц Хари показа знака на дявола на Мелания Тръмп, обявиха го за антихрист

Принц Хари и първата дама на Съединени американски щати се срещнаха за първи път. Това се случи в Торонто, където се организираха " Игрите на непокорните ". Заедно те прекараха към 20 минути. Журналистите обаче по този начин и не схванаха защо двамата са си говорили. Освен това внимание на обществото притегли и жест на принц Хари по време на взаимното фото с Мелания.

Prince Harry meets Melania Trump, makes hand sign of Satan https://t.co/em7idOj53A pic.twitter.com/kENGVPqdhE
— Jezebel (@Jezebel) September 24, 2017
В жеста няма нищо изключително и надали Хари е влагал някакъв необикновен смисъл, само че това не попречи на феновете на тайните теории напряко да полудеят. Например, съгласно потребителя в Туитър Tim Whitehead, това е " знака на дявола ", а принцът е Антихриста.

Need more proof Prince Harry is the anti-christ. Look at his right hand. The sign of the devil. He kept his hand there while taking pictures pic.twitter.com/3481bP2Oxu
— Tim Whitehead (@Uneedafaithchek) September 23, 2017

Други упорстват на по-приятелска версия. Зад кадър се намира бъдещата булка на Хари - актрисата Мегън Маркъл, а на интернационалния език на жестовете " рогата на козата " значат " обичам те ".
 На прошлой неделе Гарри показал свою невесту Меган Маркл королеве Елизавете

Според трета версия, по този метод Хари е предал " привет " на Доналд Тръмп, който сега не е бил до жена си. По този метод, споделят някои, принцът е отвърнал на грубостта, която президентът на Съединени американски щати позволи по отношение на дамата на огромния му брат Кейт Мидълтън. Става дума за реакцията на американския държавен глава на рецензията на публицистите, снимали Кейт, до момента в който тя се печеше по монокини.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР