Принц Хари и Меган Маркъл явно продължават да водят тиха

...
Принц Хари и Меган Маркъл явно продължават да водят тиха
Коментари Харесай

Хари и Меган съсипаха кралицата

Принц Хари и Меган Маркъл очевидно не престават да водят тиха война с английското кралско семейство.

Въпреки че споделят, че са заровили томахавката и, че преди време излизаха информации, че Хари и татко му - принц Чарлз към този момент се чуват и организират диалози с часове, очевидно раните още седят.

Това проличава от последните дейности на херцозите на Съсекс, които меко казано нанасят тежък удар навръх кралица Елизабет II.

В края на април в Холандия ще се състои едно от най-важните събития за принц Хари - учредените от него Игри на непобедимите. Това е версия на Параолимпийските игри за някогашни и сегашни военни, които са били ранени в борба.

Най-малкият наследник на принц Чарлс и Даяна, неведнъж е заявявал, че няма в никакъв случай да пропусне тези надпревари, като създател на шампионата. Днес стана известно и че Меган Маркъл ще замине дружно с него след седмица за Хага.

Херцогът и херцогинята на Съсекс ще летят до Холандия с ефирен екип. На място възнамеряват да снимат шоу за " Нетфликс ".

Решението на двойката да лети за Игрите може да провокира ужас измежду вътрешни хора на двореца и кралски специалисти. По-рано херцогът и херцогинята на Съсекс отхвърлиха да летят до Обединеното кралство, с цел да почетат паметта на принц Филип (на този ден всички европейски монарси се стичаха в Лондон), базирайки се на обстоятелството, че е „ прекомерно рисково “. Но се оказва, че в името на филм и спортно събитие са подготвени да създадат изключение?

Игрите на непобедените ще се проведат от 16 до 22 април в Хага, събитието беше анулирано през 2020 и 2021 година заради пандемията от COVID-19, написа уеб сайтът jenata.blitz.bg
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР