Принц Хари и Меган Маркъл споделиха лични снимки на своята

...
Принц Хари и Меган Маркъл споделиха лични снимки на своята
Коментари Харесай

Меган и Хари споделят интимни подробности от връзката си в нов трейлър на Netflix

Принц Хари и Меган Маркъл споделиха персонални фотоси на своята нашумяла любовна история в нов филмов откъс за иден документален филм на Netflix, съобщи " SkyNews ".

Интимните фрагменти на съсексите, които се целуват във фотокабина, са единствено част от споделените извънредно персонални фотоси.



Netflix даде обещание, че документалната поредност ще даде „ уязвим взор “ върхувръзката на двойката.Снимка: Netflix

Една сцена демонстрира по какъв начин херцогинята плаче върху кашмирено одеяло Hermès за $2340 с глава в ръцете си, до момента в който гласът на принц Хари зад кадър припомня на публиката:

Съобщава се, че филмът е плануван за стартиране идната седмица, Netflix даде обещание, че документалната поредност ще даде „ уязвим взор “ на връзката на двойката.

„ Херцогът и херцогинята на Съсекс не са елементарна двойка.Дори най-верните почитатели и почитатели на тяхната история в никакъв случай не са я чували да се споделя по този метод преди “, сподели Netflix.



Документалната поредност от шест елементи ще бъде пусната идната седмица.Снимка: Netflix



Поредицата от шест елементи ще изследва главните събития в връзките на двойката, в това число първите дни на тяхното ухажване и спорната абдикацияот кралските отговорности.

Моментът на стартиране на филмовия откъс не може да бъде по-лош за кралското семейство, откакто нови обвинявания в расизъм раздрусаха Бъкингамския замък тази седмица.

Лейди Сюзън Хъси неведнъж разпитваше шефа на английската благотворителна организация Нгози Фулани за това от кое място е „ в действителност “ по време на банкет във вторник, проведен от кралицата Камила.

Лейди Хъси служи шест десетилетия като придворна дама на кралица Елизабет II и от този момент се отдръпна от ролята си на публично лице.





Моментътза стартиране на филмовия откъс не може да бъде по-лошза кралското семейство.Снимка: Netflix

Надпреварата заплашва да провали първото задгранично пътешестване на принц Уилям и Кейт Мидълтън след гибелта на кралица Елизабет II.

Кралски вътрешни хора, представени в Times of London, настояват, че херцогът и херцогинята съзнателно са пуснали продукцията на Netflix, до момента в който семейство Уелс са били в Съединени американски щати.

В петък, до момента в който принц Уилям и Кейт Мидълтън към момента са в Съединени американски щати, семейство Съсекс ще излети до Ню Йорк, с цел да одобри премия за оборване на „ структурния расизъм “ на кралското семейство.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР