Принц Хари и Меган Маркъл са съобщили на кралица Елизабет

...
Принц Хари и Меган Маркъл са съобщили на кралица Елизабет
Коментари Харесай

Принц Хари и Меган ядосаха кралицата

Принц Хари и Меган Маркъл са съобщили на кралица Елизабет неприятна вест - няма да прекарат първата Коледа на сина им Арчи с нея в двореца Сандрингам . Така настояват медии на Острова.

Вариантите пред младото семейство били два - да честват у дома в Уиндзор или да отпътуват за Америка, където ще гостуват на Дория Рагланд – майката на Меган, и ще презареждат батериите след извънредно изтощителната за тях година, показва The Sun.

От двореца обаче се страхували, че този ход може да провокира ескалиране на напрежението сред двойката и останалите членове на кралското семейство след неотдавнашните мнения на Хари, че той и брат му са на разнообразни пътища сега . Предполагаше се, че след 6-седмичния им престой в Щатите Хари и Меган ще се върнат в Сандрингам, само че уви.

„ Н ужно им е известно време, с цел да се възстановят и да създадат проектите си за идната година “, показа източник от двореца.

„ Коледа в Сандрингам може да бъде много стресираща, тъй че те очевидно не желаят да подлагат Арчи на сходно тестване. Хари постоянно е прекарвал Коледа в дома на кралицата в Норфолк - като се изключи 2012-а, когато служи в Афганистан . Но всичко това в действителност едва ли има общо с Арчи, а по-скоро се касае за техните персонални усеща “, сподели от своя страна кралският биограф Ингрид Сюард.-->

Онова, което сигурно е ясно, е, че херцогът и херцогинята на Кеймбридж Уилям и Катрин ще бъдат в Сандрингам с трите си деца - Джордж, Шарлот и Луи.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР