Принц Хари и Меган Маркъл са подложени на безмилостна вълна

...
Принц Хари и Меган Маркъл са подложени на безмилостна вълна
Коментари Харесай

„Измамници без талант“: защо Меган и Хари загубиха сделка за милиони

Принц Хари и Меган Маркъл са подложени на безмилостна вълна от рецензии, след стана ясно, че контракт с тях за милиони долари е бил преустановен. При това не по тяхна самодейност.

Сделката е обвързвана с подкаста „ Архетипи “, който е план на Меган Маркъл взаимно със стрийминг колоса Spotify. А абсурдът набра още по-голяма скорост, като водещ холивудски сътрудник я дефинира като бездарна, а създателят на платформата не спести обидните си квалификации за кралската двойка.
                             

Хари и Меган подписаха договорката за 20 милиона $ със Spotify през 2020 година

Подкастът, който беше воден от Меган, представляваше откровени диалози с другари и известни персони, измежду които бяха Серина Уилямс и Марая Кери. Той оглави подкаст класациите на Spotify на редица пазари, само че от него бяха основани единствено 12 епизода.

Миналата седмица Spotify и Archewell Audio (компанията на Хари и Меган) пуснаха взаимно изказване , в което се споделя, че са се договорили взаимно да се разделят и се гордеят с поредицата, която са основали.

 меган и хари Getty

Въпреки това източници, близки до шефовете на Spotify, издадоха същинската (според тях) причина за края на „ Архетипи “ . По думтие им Хари и Меган не са изпълнили стандарта за продуктивност , нужен, с цел да получат цялостното възнаграждение по договорката, защото са продуцирали единствено един сезон от 12 епизода, оповестява Wall Street Journal.

Бил Симънс – който е и основател и шеф на Spotify – наля в допълнение масло в огъня, като подлага на критика кралската двойка и даже назова принц Хари и Меган „ измамници “.
 image2_16x9.png Големият хороскоп за ЛЯТО 2023! Какво ще се случи на всяка зодия На фокус
„ Иска ми се да бях взел участие в договарянията „ Меган и Хари напущат Spotify “ “, описа Бил Симънс в своя подкаст. „ Шибани измамници – това трябваше да е подкастът, който да създадем с тях. Някоя вечер може да се напия и да опиша за срещата в Zoom, която имах с Хари, пробвайки се да му оказа помощ с концепция за подкаст. Това е една от най-хубавите ми истории... Майната им. Измамници! “, гневи се още Симънс.

 a Getty

И по-рано Симънс е споделял раздразнението си, че би трябвало да „ поделя “ Spotify с принц Хари.

В епизод на своя подкаст през януари 2022 година той се обърна косвено към кралската двойка: „ Живеете в шибаното Монтесито и просто продавате документални филми и подкасти и никой не се интересува какво имате да кажете за каквото и да било, в случай че не говорите за кралското семейство и просто се оплаквате от тях.

Коментар по случая даде и Джеръми Зимър , основен изпълнителен шеф на United Talent Agency (UTA), по време на полемика за подкастите и звездите на рекламен фестивал в Кан, предава уеб сайтът Semafor.

„ Оказа се, че Меган Маркъл няма огромен аудио гений или въобще какъвто и да е гений “, сподели Зимър, добавяйки: „ И знаете ли, това, че си прочут, не те прави популярен в нещо. “

На фона на тези безпощадни рецензии уеб сайтът за подкаст вести Podnews заяви в понеделник, че Меган е фалшифицирала изявленията за своя подкаст „ Архетипи “. В обявата се оповестява, че доста от интервютата са били извършени от „ други чиновници “ и въпросите с гласа на Меган са били инсталирани по-късно.

 меган и хари YouTube @Spotify

В отговор на това някогашни чиновници, работили по плана, защитиха Меган , като обявиха в Туитър, че подкастът в никакъв случай не е бил манипулиран по този метод . Като доказателство те разгласиха и фотоси, на които херцогинята на Съсекс театралничи до някои от известните персони, които са взели присъединяване в „ Архетипи “.

Финалният удар по кралската двойка пристигна от друга непотвърдена информация, която завладя мрежата: че поп звездата Тейлър Суифт е отказала присъединяване в подкаста, макар че Меган ѝ правила собственоръчно написана записка , с цел да я предложения.
                             

Тази вест даде мотив да се спекулира, че на херцогинята ѝ е било мъчно да притегли задоволително известни персони към плана си.  

По-рано тази година основният изпълнителен шеф на Spotify Даниел Ек призна, че компанията е позволила някои неточности с изхарчените 1 милиард $ в устрема си да се утвърди като основен състезател в подкастинга.

И наподобява договорът с Хари и Меган се смята за една от тези неточности.

 меган и хари YouTube @Spotify

„ Ще бъдем доста деликатни в метода, по който влагаме в бъдещи покупко-продажби за наличие “, добави Ек. „ И тези, които не се показват добре, явно няма да бъдат възобновени. “

По-рано този месец Spotify разгласи също, че ще редуцира 200 работни места в своя подкастинг бизнес.
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР