Принц Хари и Меган Маркъл са най-обсъжданата тема във Великобритания.

...
Принц Хари и Меган Маркъл са най-обсъжданата тема във Великобритания.
Коментари Харесай

Британска журналистка: Ако Хари иска семейството си обратно, по-добре да замълчи

Принц Хари и Меган Маркъл са най-обсъжданата тематика във Англия. Всяка тяхна изява провокира ужас измежду английското общество. 

Оливия Петер е английска журналистка, която написа за кралското семейство. " Повярвайте ми, не се тормозя за Хари, който дефинитивно се придвижи в слънчево Монтесито. Дори не съм обезпокоена, че двамата с Меган могат да останат без работа. Онова, което в действителност ме тревожи е, че след целия този звук принц Хари може да остане без най-важното за него - фамилията му ", написа Оливия Петер. 

Тази неделя ще бъдат излъчени две изявленията с принц Хари, с цел да разпространяват излизането на новата му мемоарна книга " Spare ". 

В Съединени американски щати Хари ще беседва с Андерсън Купър за специфичен епизод на шоуто " 60 минути. "

Във Англия той ще бъде интервюиран от Том Брадби от ITV. 

Тийзъри от двете изявленията бяха пуснати в обществените мрежи. Личи, че принцът ще приказва искрено за всичко, което се е случило през последните две години.

“He is not holding anything back. ” with a look at his interview with Prince Harry ahead of the release of his memoir “Spare " — which covers his relationship with Prince William, his time in the military and much more. Watch Monday on.
— Good Morning America (@GMA)
Според Оливия Петер интервютата в допълнение ще угнетят връзките сред принц Хари, принц Уилям и татко им. 

В публикуваните фрагменти Хари декларира, че желае " семейство, а не институция ".

The ‘Spare’ Leaks Start In New York: William’s And Harry’s Fight Over Meghan Markle Takes Top Billing, For Now
— Forbes (@Forbes)
" Бих желал да си върна татко си. Бих желал да си върна брат ми ", добавя той. 

" Ако Хари в действителност желае да си върне фамилията, дали това е най-правилният метод на деяние ", пита английската журналистка. 

Хари направи изненадващи разкрития за връзките си с принц Уилям. 

Той показа, че по време на спор в кухнята на лондонския му дом Уилям нарекъл брачната половинка му Меган Маркъл " сложен темперамент ", " груба " и " избухлива ", преди да го повали на земята, до момента в който двамата продължавали да спорят. 

Има клюки, че Меган също приготвя книга, където евентуално ще се появи нова шокираща информация.

От кралското семейство разясниха някои обвинявания след изявлението с Опра Уинфри, само че не са създали изказване след излизането на документалния филм " Хари и Меган ". 

Вероятно след изявите на принц Хари през уикенда още веднъж ще запазят мълчание. Известно е, че тяхното верую е: " Никога не обяснявай, в никакъв случай не се оплаквай. "  

" Не знаем какво се е случило сред Хари и фамилията му. Проблемите може да са нерешими. Но в случай че той наистина се пробва да си върне фамилията, по-добре е да го направи уединено. В момента трансформира роднините си в рекламни артикули, с които разпространява своите книга и филм ", приключва Оливия Петер. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР