Принц Хари и Меган Маркъл разкриха в интервю за BBC

...
Принц Хари и Меган Маркъл разкриха в интервю за BBC
Коментари Харесай

Сляпа среща събрала принц Хари и Меган Маркъл

Принц Хари и Меган Маркъл разкриха в изявление за BBC детайлности от годежа си , който публично бе доказан през вчерашния ден, и, естествено, се трансформира във водеща международна вест.

Преди да седне пред камерите, новата кралска двойка направи специфична фотосесия в градината на двореца Кенсингтън и сподели пръстена, който грее върху ръката на актрисата.

 Снимка 325969

Бижуто е с три диаманта - един от Ботсвана, където бяха скоро с принц Хари, и два от персоналната сбирка на майка му - принцеса Даяна. Според специалисти бижуто коства 200 000 $.

 Снимка 325967

Меган описа, че Хари е паднал на колене пред нея, до момента в който двамата си приготвяли печено пиле във вилата на принца в двореца Кенсингтън. Смуглата хубавица даже не го изчакала да завърши и споделила " Да ". Актрисата разказа случката като доста красива и сантиментална.

 Официалното оповестяване на годежа по остаряла британска традиция

Официалното оповестяване на годежа по остаряла британска традиция

Двамата влюбени разкриха, че за първи път са се срещнали на " сляпа среща ", проведена от обща другарка.

 Снимка 325965

Хари призна, че се е влюбил в Меган необикновено бързо. " Звездите се бяха подредили - всичко беше просто съвършено. Тази красива жена безусловно се спъна и попадна в живота ми, а аз попаднах в нейния ", описа той.

 Снимка 325968

Принц Хари показа, че майка му щеше да е доста щастлива от новината за годежа им. Той призна, че му липсва, че не може да показа щастието си с Даяна. Сигурен е, че бъдещата му брачна половинка и майка му са щели да са се харесат и да станат най-хубави приятелки.

Очаква се кралската женитба да бъде напролет на 2018 година Тогава Меган Маркъл ще получи купата Херцогиня на Съсекс.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР