Принц Хари и Меган Маркъл пристигнаха обратно в Америка след

...
Принц Хари и Меган Маркъл пристигнаха обратно в Америка след
Коментари Харесай

Читателите на Mirror „не са впечатлени“ от турнето на Хари и Меган в Нигерия – „много малко за Invictus“

Принц Хари и Меган Маркъл дойдоха назад в Америка след мимолетното си 72-часово турне в Нигерия, с цел да отпразнуват 10-ата годишнина на Invictus Games – и попитахме читателите на Mirror какво мислят за „ мини кралската “ разходка на Съсекс?

Като част от тридневната си екскурзия, двойката посети приблизително учебно заведение в Абуджа, с цел да открие събитие на психологично здраве, а Хари изигра игра на седящ волейбол с ранени военнослужещи. Херцогът и херцогинята също приказваха на банкет, проведен от началника на щаба на защитата на нигерийската войска, до момента в който Меган беше хазаин на събитие за водачество на дамите, където тя уточни Нигерия като " нейната страна " след ДНК тест.

Тя сподели на публиката: „ Всеки един миг, в който чуя някой да приказва за това какво значи да си нигерийска жена, е най-ласкателното нещо да си в тази компания. “ Те приключиха пътуването си с посещаване в Lagos Polo Club, с цел да гледат благотворителен мач в помощ на Nigeria: Unconquered, организация, която поддържа и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР