Принц Хари и Меган Маркъл прекарват по-голяма част от времето

...
Принц Хари и Меган Маркъл прекарват по-голяма част от времето
Коментари Харесай

Тайните гости на Меган Маркъл

Принц Хари и Меган Маркъл прекарват по-голяма част от времето си във Frogmore Cottage. Семейното им гнездо в границите на замъка Уиндзор им разрешава да живеят необезпокоявано от любопитни погледи. Но все пак, все се намира някой, който да ни опише какво се случва по този начин.

За никого не е загадка, че и Хилъри Клинтън, и Мишел Обама са последователки на Меган, както и тя на тях. Затова и не сме изключително сюрпризирани от новината, че брачната половинка на някогашния американски президент Бил Клинтън е била на посетители на херцога и херцогинята на Съсекс преди дни.

Хилъри Клинтън е пристигнала в замъка по специфичната покана на Меган. Посещението й, несъмнено, остана в загадка. Източници от Уиндзор споделят, че двете дами са се поздравили с прегръдка, след което са прекарали следобяд в сладки приказки.
 Снимка 453043

Клинтън даже е засегнала тематиката за писмото, което Маркъл е написала до нея, когато е била единствено на 11 години. Тогава някогашната актриса се обръща с молбата да слави телевизионна реклама за прахуляк за пране, тъй като я счита за сексистка.

Принц Хари и дребният Арчи също са се включили към женската компания, а Клинтън е имала опцията да се порадва на сина на херцога и херцогинята. Хилъри им е споделила и за своя внук Джаспър, който е с няколко месеца по-малък от Арчи, написа People.

Посещението на Първата дама във Frogmore Cottage идва дни откакто тя разяснява в свое телевизионно изявление документалния филм за Хари и Mеган, излъчен предишния месец. И първичната й реакция бе, че изпитва майчински усеща към Маркъл и желае просто да я прегърне .
 Меган Маркъл, Хилъри Клинтън и по какъв начин Първата дама отбрани херцогинята
Първата дама, която е почитател на Меган Маркъл

Коя е новата звездна почитателка

Явно думите й са стигнали до херцогинята и са съумели да я разчувстван, по тази причина и е поканила своята обичана Хилъри, давайки й опцията да се прегърнат и наприказват по женски. Сигурни сме, че това няма да е последната среща на двете.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР