Принц Хари и Меган Маркъл посрещнаха второто си дете -

...
Принц Хари и Меган Маркъл посрещнаха второто си дете -
Коментари Харесай

Защо дъщерята на Хари и Меган все още не е кръстена

Принц Хари и Меган Маркъл посрещнаха второто си дете - Лилибет Даяна през юни 2021 година
 Принц Хари, Меган Маркъл, Арчи, Лилибет Даяна и коледната фотография на фамилията
Хари и Меган демонстрираха Лилибет за Коледа

Семейна идилия

И въпреки да е минала съвсем година от раждането на детето, близки до кралското семейство източници споделят, че то към момента не е получило своето публично кръщение. За разлика от по-големия си брат Арчи, който бе кръстен едвам два месеца след раждането си през 2019 година

Причините дребната Лилибет към момента да не е кръстена са доста. От едната страна са комплицираните връзки сред членовете на кралското семейство сега, а от друга е фактът, че Хари и Меган живеят в Щатите.

Не е ясна каква тъкмо е позицията на двойката, само че съгласно някои кралски биографи, даже и да имат предпочитание да кръстят дребната принцеса в Обединеното кралство, сигурно ще срещнат неодобрението на редица кралски особи. И в частност на принц Уилям.
 Снимка 570502

Отношенията сред двамата братя, които от деца са били постоянно близки, сега са много обтегнати. И несъмнено, причина за това е изборът, който направи Хари да се отдръпна от кралските отговорности и да се откри в друга страна.

Според източниците Уилям даже непосредствено е дал своето противоречие, казвайки, че да се организира кръщенето в кралството " не е изключително добра концепция ", написа английският Еxpress.

Принцовете Уилям и Хари се събраха за малко единствено два пъти през предходната година. Първият мотив бе погребението на принц Филип през април 2021 година, а по-късно през юли - формалното разкриване на възпоменателна скулптура в памет на починалата им майка Даяна, принцеса на Уелс.
 Снимка 570500

Хари и Меган към момента не са се завръщали дружно във Англия, след решението си да живеят в Съединени американски щати.

Преди дни двойката заяви, че ще посети Европа през идния уикенд. Причина за това са спортните надпревари Invictus Games, които са учредени от Хари и които тази година ще се проведат в Холандия - от 16 до 22 април. Присъствието на принца е наложително, само че този пък и Меган ще се причисли към него.
 Меган Маркъл, Принц Хари и Invictus Games - спортното съревнование, което събра двойката в Холандия
Защото визитата в Холандия е толкоз значимо за Меган и Хари

Знакови игри

Invictus Games е интернационално спортно събитие за някогашни военнослужещи и ветерани от войните. Принц Хари основа шампионата след личната си военна работа в Афганистан.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР