Принц Хари и Меган Маркъл пътуват до Шотландия след новината

...
Принц Хари и Меган Маркъл пътуват до Шотландия след новината
Коментари Харесай

Какво се случва с кралицата? Цялото кралско семейство се събира в Шотландия, за да бъде до Елизабет II

Принц Хари и Меган Маркъл пътуват до Шотландия след новината за „ загрижеността “ на лекарите за здравето на кралица Елизабет.

Говорител на херцога и херцогинята на Съсекс удостовери, че те се насочат към Шотландия, където кралицата получава медицински грижи в замъка Балморал.



Внукът на кралица Елизабет и брачната половинка му трябваше да участват на премиите WellChild в Лондон в четвъртък. Те пътуваха от вкъщи си в Калифорния до Европа тази седмица за поредност от визити с техните дългогодишни благотворителни организации. 

► 

Бъкингамският замък заяви в изказване:

„ След спомагателната оценка тази заран лекарите на кралицата са загрижени за здравето на Нейно Величество и предложиха тя да остане под здравно наблюдаване. Кралицата остава в устойчиво положение и е в Балморал. “
 Какво ще се случи, когато кралица Елизабет Втора почине  Какво ще се случи, когато кралица Елизабет Втора почине  Какво ще се случи, когато кралица Елизабет Втора почине  Какво ще се случи, когато кралица Елизабет Втора почине
Синът и правоприемник на кралицата принц Чарлз и брачната половинка му Камила също пътуват до Балморал. Принц Чарлз беше в Шотландия в сряда, с цел да извършва задължения.

Принц Уилям, който е втори по ред за трона, също се насочва към Шотландия. Той беше забелязан на фотоси в сряда дружно с Кейт Мидълтън, с цел да заведат трите си деца на прелиминарен ден в новото им учебно заведение. 

► 

Другите три деца на кралица Елизабет също отпътуват за Балморал. Принцеса Ан, единствената щерка на кралицата, към този момент е в Шотландия, откакто тази седмица пое кралски отговорности в страната. Принц Андрю и принц Едуард, дружно със брачната половинка му Софи, графиня на Уесекс, също отиват да видят майка си.

A statement from Buckingham Palace:
— The Royal Family (@RoyalFamily)
Кралица Елизабет беше забелязана за последно на фотоси във вторник, където назначи водача на Консервативната партия Лиз Тръс за нов министър-председател на Обединеното кралство в Балморал.

Тръс написа в Туитър в отговор на изказването на двореца в четвъртък:

„ Цялата страна е надълбоко разтревожена от новините от Бъкингамския замък през днешния ден. Моите мисли – и мислите на хората в нашето Обединено кралство – са с Нейно Величество кралицата и нейното семейство по това време. “
 Редки фотоси на Елизабет Втора преди да стане кралица  Редки фотоси на Елизабет Втора преди да стане кралица  Редки фотоси на Елизабет Втора преди да стане кралица  Редки фотоси на Елизабет Втора преди да стане кралица
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР