Принц Хари и Меган Маркъл отправиха призив към социалните медийни

...
Принц Хари и Меган Маркъл отправиха призив към социалните медийни
Коментари Харесай

В името на психичното здраве: Принц Хари и Меган Маркъл с призив

Принц Хари и Меган Маркъл насочиха апел към обществените медийни платформи да одобряват по-добри политики за модериране на наличието, съобщи Асошиейтед прес.

Те направиха изказването си във връзка Световния ден на психологичното здраве - 10 октомври. По думите на Хари и Меган са нужни промени на водещите до пристрастяване приложения, които могат да навредят на психологичното здраве на младежите

Meghan Markle brought sharp style to the stage while speaking during the Archewell Foundation Parents’ Summit: Mental Wellness in the Digital Age.
— Footwear News (@FootwearNews)
Двойката приказва по време на полемика в Ню Йорк, координирана от фондацията им " Арчиуел ", като част от втория годишен фестивал за повишение на осведомеността за психологичното здраве, чийто основател е организацията с нестопанска цел Проджект Хелти Майндс. 

Коментарите на Хари и Меган пристигнаха след включвания на родители, които са изгубили деца поради проблеми с психологичното здраве, свързани с потреблението на обществени медии. Родителите описаха за загубата си и за това по какъв начин общността, основана от фондацията, с цел да приказва за тези проблеми, им оказва помощ да намерят поддръжка.

Хари сподели, че през последната година фондацията е събирала родители посредством Зуум (Zoom), тъй като доста от тях не са имали опция да се свържат с други, които са претърпели сходна покруса. 

Той добави, че двамата с Меган също по този начин желаят да обезпечат колкото се може повече поддръжка, естрада и платформа за тези родители, с цел да могат те да се съберат, да скърбят и да се излекуват дружно и групово да се съсредоточат върху решенията, тъй че никое друго семейство да не би трябвало да минава през това, което самите те са претърпели.

Meghan and Harry speak on mental health in New York (30 mins video) via
— Mʏ ғᴀɪᴛʜ ɪs ɢʀᴇᴀᴛᴇʀ ᴛʜᴀɴ ᴍʏ ғᴇᴀʀ ~ Mᴇɢʜᴀɴ Mᴀʀᴋʟᴇ (@MagaliDMathias)
Меган, която в предишното е говорила за личните си провокации, свързани с психологичното здраве, сподели, че двойката се концентрира върху това какво може да направи зад кулисите, с цел да стане потреблението на обществените медии по-безопасно, по-добро и по-позитивно

Без да посочва имена, тя добави, че са имали диалози с ръководители, които са споделили, че са построили защитни ограничавания към своите платформи. По думите на Меган родителите обаче не всеки път се усещат удобно да направляват в тези платформи и се нуждаят от по-добри решения.

" Хората страдат и децата, умират ", сподели тя. 

Във Англия братът на Хари, принц Уилям и брачната половинка му Катрин, принцесата на Уелс, участваха в обособен конгрес, с цел да привлекат вниманието към провокациите пред младежите, свързани с психологичното здраве

Двамата сложиха началото на нов стадий от акцията си в поддръжка на психологичното здраве на нацията с апел за " съответни дейности " в помощ на идващото потомство

Prince Harry and Meghan Mark World Mental Health Day with Powerful Summit in NYC
— Harper’s BAZAAR (@harpersbazaarus)
По време на събитието принцесата на Уелс Катрин произнесе тирада пред младежи, събрали се в град Бирмингам за семинари и полемики във връзка Световния ден на психологичното здраве, и им сподели, че задачата им е да " образуват по-справедливи, по-безопасни, по-добри и по-равни общества " .

Уилям се включи в обществена полемика след речта на брачната половинка си и сподели на младата публика, че да се приказва за психологично здраве оказва помощ да се отстрани стигмата, обвързвана с казуса, само че по думите му " има още доста работа ".

Междувременно Хари насочи апел към обществените компании: " Моля, спрете да изпращате на децата наличие, което не бихте желали личните ви деца да виждат. Мисля, че това е доста елементарна молба и елементарно решение ". 

По темата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР