Принц Хари и Меган Маркъл напуснаха кралското семейство преди няколко

...
Принц Хари и Меган Маркъл напуснаха кралското семейство преди няколко
Коментари Харесай

Кейт e уморена и затрупана“ след Мегзит - slava.bg

Принц Хари и Меган Маркъл напуснаха кралското семейство преди няколко месеца, само че последствията от това решение към момента са забележими върху други хора в двореца. В момента двойката се намира в Лос Анджелис дружно със сина си Арчи, където най-вероятно ще прекарват по-голямата част от времето си. Англия и останалите членове на фамилията остават на назад във времето.

Решението на двамата обаче се отразява съществено и на Кейт Мидълтън. Според източник от двореца, херцогинята се усеща „ изморена и затрупана “ от цялата работа, която е била оставена от Меган и Хари. Тя рядко има времето да си почине и дава отговор за планове, които преди изобщо не са били нейна задача.

„ Кейт е гневна поради случилото се. Разбира се, че се усмихва и се облича прелестно, само че не желае да го прави “, споделя непосредствен до кралската двойка. След започването на пандемията, Мидълтън не е от хората, които стопират работа и си отдъхват. Напротив – нейните задължения се усилват, даже и от разстояние.

Според източника, всичко стартира доста преди ковид и повода е решението на Меган и Хари да изоставен двореца. „ Те двамата са такива егоисти. Уилям и Кейт желаеха да извърнат повече внимание на децата си, само че в този момент това е невероятно “. Вътрешният човек прибавя, че херцозите на Кеймбридж са имали желанието да оставят принц Джордж и принцеса Шарлот на учебно заведение и да им оказват помощ с домашните, само че в този момент всички тези проекти се провалят.

След напускането на Меган и Хари, Мидълтън е поела още дузина кралски задължения на месец. „ Кейт доста добре схваща, че тук би трябвало да се работи, работи, работи. Херцозите на Съсекс обаче не гледаха по този метод на кралския си статут “. Въпреки случилото се, брачната половинка на принц Уилям съумява да задържи фронта и да вкара всичко в ред и даже счита да остави децата си у дома, без значение че учебните заведения ще отворят порти през юни.

Източни: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР