Принц Хари и Меган Хари и Меган вбесили вбесили кралица

...
Принц Хари и Меган Хари и Меган вбесили вбесили кралица
Коментари Харесай

Хари и Меган вбесили кралица Елизабет: Не им позволила да кръстят дъщеря си Лилибет

Принц Хари и Меган Хари и Меган вбесили вбесили кралица Елизабет. Когато се роди дъщерята на двойката Маркъл, те взеха решение да я кръстят със нежният прякор на кралица Елизабет II – Лилибет. Тогава се говореше, че тя персонално одобрила името. Оказа се обаче, че това напълно не дава отговор на истината.

Според информация на Daily Mail и Page Six починалата кралица е била гневна на принц Хари и Меган, откакто двамата обществено обявиха, че са получили нейната благословия за името на щерка им.

 Елизабет била „ толкоз ядосана, колкото в никакъв случай не са я били виждали до този миг “

Новото разобличаване идва повече от две години, откакто човек от Двореца съобщи пред Военновъздушни сили, че кралица Елизабет, „ в никакъв случай не е била питана “ за мнението ѝ по отношение на името на Лилибет:

„ Източник от Двореца заяви на Военновъздушни сили, че Меган и Хари не са питали Кралицата, въпреки Хари да твърди, че е изискал позволение от нея да употребява името Лилибет “.

Припомняме, че херцозите на Съсекс оповестиха раждането на момиченцето си в изказване:

„ Тя е всичко, за което в миналото сме мечтали и сме признателни за любовта от целия свят. Благодарим ви за поддръжката в този доста специфичен миг за нашето семейство. Лили е кръстена на своята прабаба, Нейно Величество Кралицата, чийто фамилен прякор е Лилибет. Средното ѝ име, Даяна, е определено в чест на обичаната ѝ починала баба, принцесата на Уелс. “

Бъкингамският замък също означи раждането на Лилибет, няколко дни по-късно, с изказване от името на кралското семейство

„ Кралицата, принцът на Уелс и херцогинята на Корнуол, както и херцогът и херцогинята на Кеймбридж бяха осведомени и се радват на новината “, съобщи представител на фамилията тогава. Принц Уилям и Кейт Мидълтън пък се включиха в X/Twitter: „ Всички сме щастливи от новината за появяването на бебето Лили. Поздравления за Хари, Меган и Арчи. “

Източник: Dir.bg

Още вести четете в категорията Живот 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР