Принц Хари и жена му Меган Маркъл ще имат нагажименти

...
Принц Хари и жена му Меган Маркъл ще имат нагажименти
Коментари Харесай

Принц Хари и Меган Маркъл ще имат важна роля на коронацията на принц Чарлз

Принц Хари и жена му Меган Маркъл ще имат нагажименти на коронацията на принц Чарлз, когато този миг настъпи един ден, макар че напуснаха работата си като представители на кралското семейство.

Херцогът и херцогинята на Съсекс напуснаха кралското семейство

преди две години и с позволението на кралица Елизабет II, с цел да живеят като елементарни жители в Калифорния, Съединени американски щати.

Мнозина биха си намерения, че това тяхно решение ще значи, че те няма да играят значима роля при коронацията на идващия монарх на Англия.

Но в реалност двойката към момента е необикновено значима в кралската подчиненост като наследник и снаха на новия крал и затова

ще бъдат насърчавани да вземат участие в събитието

и сигурно в някои от фотосите.

Кралският коментатор Кристин Рос разяснява: „ Поради този исторически миг, в който имате на едно място Чарлз, Уилям и дребния принц Джордж, евентуално те ще са в центъра на вниманието, както и техните фамилии.

Но мога да си показва, че Чарлз ще желае по-голяма групова фамилна фотография с всички членове на кралското семейство... Мисля, че Хари ще бъде част от това и Меган може също да бъде, в случай че желае “.

По темата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР