Принц Хари е видял как думите му от неговото бомбено

...
Принц Хари е видял как думите му от неговото бомбено
Коментари Харесай

Последното интервю на принц Хари е въвлечено в съдебно дело заради спор за американско гражданство

Принц Хари е видял по какъв начин думите му от неговото бомбено изявление се връщат, с цел да го преследват, защото стартира дело против държавното управление на Съединени американски щати.

Херцогът на Съсекс призна, че е вземал опиати в записките си Spare, като разкритията му провокираха безпокойствие. Пишейки в записките си, Хари разкри, че се е занимавал с марихуана, вълшебен гъби, аяуаска и кокаин, с цел да се опита да се оправи със гибелта на майка си, принцеса Даяна. Неговите самопризнания доведоха до апели молбата му за виза да бъде освободена, с цел да може американският поданик да разбере дали е заявил използването на опиати. Това също докара до спомагателни въпроси за какво му е било разрешено да пристигна и да обитава в Щатите, защото използването на опиати е неразрешена.

Сега е заведено правосъдно дело от Heritage Foundation посредством дело против Закона за независимост на информацията Министерството на вътрешната сигурност (DHS), с цел да ги принуди да разгласяват визовите досиета на Хари и да разрешат на общественостт...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР