Принц Хари е принуден да отложи полета за Канада, където

...
Принц Хари е принуден да отложи полета за Канада, където
Коментари Харесай

Хари е в безизходица заради Меган, а Елизабет II бясна заради 2,4 млн. паунда СНИМКИ

Принц Хари е заставен да отсрочи полета за Канада, където се намират брачната половинка му Меган и синът му Арич, поради нова серия диалози с Двореца в понеделник. Това написа Daily Mail.

Херцогът на Съсекс се оказа в невъзможност, откакто по време на срещата на върха на кралското семейство, кралица Елизабет II разгласи, че желанието с Меган да се откажат от отговорностите си в Двора ще отнеме време.

Днес Елизабет II напусна имението Сандрингам, увита в дебели шалове и шофирайки персонално Ленд Роувъра си.





Вчера вечерта пък принц Хари е бил видян с другари в пъб във Фулъм, западен Лондон.

На срещата на върха в кралското семейство беше позволено на Хари и Меган да се откажат от отговорностите си като висши членове на Короната, само че след „ временен интервал “. Въпреки това от Бъкингамския замък удостоверяват пред медиите, че диалозите не престават и в понеделник.

Очакваше се този уикенд принц Хари да прелети назад през Атлантическия океан, откакто бе хазаин на жребия за Световната купа по ръгби, само че проектите му очевидно са възпрепятствани от Двореца. Херцогът на Съсекс не е виждал сина си Арчи към този момент две седмици.

Според медиите на Острова чиновниците на кралицата са подложени на голям напън, с цел да оформят договорката до края на идната седмица. Mirror оповестява, че договарянията са изпаднали в невъзможност, а детайлите по съглашението ще лишават месеци.

Очаква се Хари да отпътува към Ванкувър в края на идната седмица, защото в четвъртък има ангажимент като член на кралското семейство.

Източници в двора пък разкриват още, че Елизабет II е доста недоволна от решението на херцозите на Съсекс поради изхарчените 2,4 милиона паунда за обновяването на Фрагмор Котидж и последвалото им изказване за живот в Канада.

Приятели на Мегън Маркъл разкриха, че тя държи синът им Арчи да не бъде подлаган на напрежението и безпокойството в кралското семейство, а самата тя чувствала живота в двора като „ пречупващ душата “. Маркъл считала още, че атмосферата е токсична за Арчи поради огромното напрежение.

Междувременно принц Уилям и Кейт Мидълтън възнамеряват да избегнат несъгласията с Хари и Меган с посещаване в Ирландия.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР