Принц Хари е жертва на Стокхолмския синдром и заложник на

...
Принц Хари е жертва на Стокхолмския синдром и заложник на
Коментари Харесай

Злите езици в двореца: Принц Хари е жертва на Стокхолмския синдром

Принц Хари е жертва на Стокхолмския синдром и пленник на брачната половинка си Меган Маркъл. С тези подмятания високопоставени чиновници на двореца са се подигравали на втория наследник на крал Чарлз III и жена му, разкрива нова книга на кралския публицист Робърт Джобсън. Тя следва да бъде оповестена в четвъртък.

В нея е показано мнението на хората най-близо до крал Чарлз III и фамилията му. 

Именно това те виждат като главната причина за разрива в фамилните връзки и се майтапят, че желаят да го видят намален до господин Маунтбатън-Уиндзор от Монтесито, Калифорния.

Смята се обаче, че крал Чарлз III не е склонен да отстрани кралската купа на Хари и изпитва “непреклонна обич към сина си ", макар че той е взел решението Меган да не съпровожда Хари в Балморал, когато фамилията се събра директно преди гибелта на кралица Елизабет II. Тогава двойката, основана от години в Съединени американски щати, организираше европейска обиколка и можеше бързо да дойде, преди кралицата да си отиде.

Високопоставени източници описват, че Хари твърдо е упорствал брачната половинка му да го придружи в Шотландия в този тежък миг. Близките му обаче въобще не били съгласни, написа Dnes.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР