Принц Хари е бил отписан от сценария за коронацията на

...
Принц Хари е бил отписан от сценария за коронацията на
Коментари Харесай

Нови разкрития: Отписаха принц Хари от коронацията, Уилям му е бесен!

Принц Хари е бил отписан от сюжета за коронацията на крал Чарлз.

Това настояват вътрешни лица от кралския двор, които споделиха пред английските медии, че принц Уилям " изгаря от яд " на фона на бомбастичните изказвания в записките на херцога на Съсекс.



В новата си автобиография Spare, Хари направи поредност от сензационни изказвания за брат си и татко си, описвайки принца на Уелс като негов „ изконен зложелател “ и обвинявайки краля, че се тормозил, че ще бъде „ помрачен “ от холивудския искра на брачната половинка му Меган Маркъл.



Досега кралското семейство резервира безмълвие по въпроса, отказвайки да отговори на провокациите на херцога, само че Sunday Times през днешния ден излезе с материал, в който се твърди, че Хари няма да бъде включен в идната коронация на крал Чарлз през май.

„ Принц Хари е премахат от сюжета за коронацията и ще бъде без публична роля в церемонията, в случай че участва “, написа в Туитър кралският редактор на вестника.

„ Нарушавайки традицията, Чарлз ще отстрани частта, в която херцозите коленичат, с цел да отдадат респект на монарха. Само Уилям ще извършва тази роля ” - добавя той.



Междувременно другари на Уилям споделиха пред Sunday Times, че наследникът „ гори от яд “, само че също по този начин е „ угрижен и печален “ поради мненията на Хари, които един негов другар даже дефинира като „ страхливи “.

„ [Уилям] няма да отмъсти, в никакъв случай не би го направил, тъй като е заслужен и необикновено предан “, сподели един от тях.

„ Жестоко и толкоз тъжно е Уилям да продължава да понася ударите. Той мълчи за положителното на фамилията и страната си. ” - добави той.

Друг сподели: „ Той е угрижен и е печален – концентриран е върху жена си и децата си... Той се оправя толкоз добре извън, от вътрешната страна обаче изгаря “.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР