Принц Хари даде специално интервю за CBS по повод биографичната

...
Принц Хари даде специално интервю за CBS по повод биографичната
Коментари Харесай

Принц Хари: Камила е опасна, сприятели се с дявола и пожертва всички ни, за да изчисти имиджа си

Принц Хари даде особено изявление за CBS във връзка биографичната му книга, която излиза публично на следващия ден, а някои от думите му се одобриха като открита офанзива против кралицата консорт Камила.

В изявлението Хари назова Камила " рискова " и " изверг ". Водещият Андерсън Купър разпита Хари за нещата, които е писал по адрес на Камила в книгата си, а принцът не спести детайлности към взаимоотншенията си с втората брачна половинка на крал Чарлз.

Припомняйки си знаковото изявление на принцеса Даяна от 1995 година, където назовава Камила " третият човек в нашия брак ", Хари споделя, че това признание на майка му е трансформирало Камила в " изверг " и тя е трябвало да " оправдава имиджа си ".

 камила принц хари чарлз даяна Getty

В книгата написа още, че Уилям е " умолявал " татко им да не се дами за Камила. А желанието на Камила да почисти имиджа си я направило " рискова ".

Хари упреква Камила в " замяна на информация " с английската преса в опит да бъде показана в по-добра светлина.

" Тя беше подготвена да оставя тела по улиците след себе си, само че да почисти имиджа си ", разкрива Хари. " Опитите ѝ да наподобява по-добра, я направиха рискова. Беше готова да жертва всички ни ".

 камила принц хари чарлз даяна Getty

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР