Принц Хари беше самотна фигура, когато напусна замъка Балморал сам

...
Принц Хари беше самотна фигура, когато напусна замъка Балморал сам
Коментари Харесай

Крал Чарлз III не иска Меган в замъка Балторал

Принц Хари беше самотна фигура, когато напусна замъка Балморал самичък през вчерашния ден сутринта - откакто му беше казано от татко му, новия крал Чарлз Трети, че не може да заведе Меган там, написа клюкарското издание The Sun.
Всичко по тематиката: Смъртта на кралица Елизабет II и новият престолонаследник 93
Херцогът на Съсекс беше първата кралска персона, която напусна шотландското имение и беше последният, който дойде, когато се появиха вести за влошеното здраве на баба му, пишат медиите във Англия.

Неговото тръгване пристигна, когато стана ясно, че крал Чарлз, на 73 години, и сестра му Ан, кралската принцеса, на 72, са единствените кралски особи, които са съумели да видят кралицата, преди тя да почине.

Двете й най-големи деца бяха в Шотландия, когато здравето й се утежни и двете се втурнаха да бъдат до леглото й и да си кажат последното довиждане.

37-годишният Хари явно към момента беше налегнат от тъга, когато се върна в Уиндзор, с цел да се събере още веднъж с Меган. Снимките го демонстрират с навлажнен поглед и с ръка на устата, до момента в който, сходно на останалата част от нацията, се бори с тъгата си.

Предполага се, че Хари е бил във Фрогмор, когато Чарлз му споделил в телефонно позвъняване от леглото на умиращата кралица да не води Меган със себе си в Балморал. Анонимен източник разказа:

" Чарлз сподели на Хари, че не е уместно Меган да бъде в Балморал в толкоз печален миг. Беше му посочено, че присъстващите в действителност би трябвало да бъдат ограничени до най-близкото семейство. Чарлз много ясно сподели, че Меган няма да е добре пристигнала.

Изпадналият в недружелюбност Хари също по този начин не се качи в самолета, който води брат му принц Уилям и чичовците му принц Едуард и принц Андрю до Шотландия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР