Принц Филип, съпругът на британската кралица Елизабет Втора, е подложен

...
Принц Филип, съпругът на британската кралица Елизабет Втора, е подложен
Коментари Харесай

Притеснения в Бъкингам! Британският принц Филип може да остане в болница 6 седмици

Принц Филип, брачният партньор на английската кралица Елизабет Втора, е подложен на лекуване и на прегледи на сърцето в болница " Сейнт Бартоломю " в понеделник, след две седмици в лондонската болница " Крал Едуард Седми ", заяви Ройтерс.

Болница " Сейнт Бартоломю " е един от най-хубавите медицински центрове за сърдечно-съдови болести в английската столица и принц Филип постъпи там в понеделник за проучвания на съществуващо сърдечно заболяване и за лекуване на зараза, за която бе обявено, че не е обвързвана с COVID-19.

Принц Филип, който е на 99 година, може да остане в болница " Сейнт Бартоломю " от четири до шест седмици и английското кралско семейство " е обединено в молебствия " за здравето му, писа " Мейлонлайн ".

Двуседмичният престой в болница " Крал Едуард Седми " е най-дългият до момента за принц Филип. Може да се наложи брачният партньор на кралицата да остане на лекуване до април, в случай че страда от зараза в сърцето, която изисква интравенозна антибиотична терапия, отбелязва английското издание.

Цялото кралско семейство и чиновниците се молят за принц Филип, показа източник от двореца пред в. " Дейли Мирър ". Всички старания през последните 11 месеца били ориентирани към това да се опазят кралицата и брачният партньор ѝ в пандемията от новия ковид, само че настроението на всички било помрачено, когато станало ясно, че принц Филип няма скоро да се прибере вкъщи, споделил източникът.

Кралица Елизабет Втора и херцогът на Единбург се изолираха в замъка Уиндзор отвън Лондон поради пандемията от пролетта на предходната година. Кралицата, която е на 94 години, остана там и продължава да извършва уговорките си.

От Бъкингамския замък разпространиха в понеделник вечерта видеозапис от виртуалното ѝ присъединяване предходната седмица в церемонията по откриването на скулптура в Австралия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР