Принц Филип невредим след катастрофа97-годишният съпруг на кралица Елизабет II,

...
Принц Филип невредим след катастрофа97-годишният съпруг на кралица Елизабет II,
Коментари Харесай

Принц Филип невредим след катастрофа

Принц Филип незасегнат след злополука
97-годишният брачен партньор на кралица Елизабет II, принц Филип, излезе незасегнат, откакто станал участник в пътнотранспортно произшествие покрай имението Сандрингам в четвъртък.

Катастрофата стана близо до кралското имение. На принц Филип му е направена проба за алкохол. Британската полиция заяви, че определянето на централизация на алкохол в кръвта е наложителна процедура при пътно-транспортни катастрофи. 97-годишният принц обаче не е използвал алкохол, открила инспекцията, а дрегерът е дал негативно свидетелствуване.

Свидетели на злополуката с принц Филип описват, че той е бил в схващане, не е имал никакви пострадвания, само че бил доста уплашен. Двете дами в другата кола са получили охлузни и прорезни рани и са били откарани в болница, откъдето след обзор са освободени за домашно лекуване.

През 2017 година принц Филип публично се отдръпна от публичните си отговорности в качеството си на представител на английската монархия. За последните съвсем 7 десетилетия той е взел участие в 22 200 мероприятия, произнесъл е 5496 речи и е бил патрон или член на 785 организации.

Съпругът на кралицата ще навърши 98 години на 10 юни. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР