Принц Филип е един сериозен морски офицер, който се сражава

...
Принц Филип е един сериозен морски офицер, който се сражава
Коментари Харесай

Кои са най-важните фигури в живота на принц Филип?

Принц Филип е един сериозен морски офицер, който се бори като млад офицер много безстрашно по време на Втората международна война, търпи неволи. Интересен биографичен факт е, че от немска страна пък се борят неговите зетьове, които са женени за сестрите му, което е една фамилна драма. Това сподели в специфичното студио дипломат Стефан Тафров.

" Не се удивлявам, че една млада принцеса като Елизабет се влюбва в един човек Тя се влюбва не в един изтънчен принц, както можем да си представим, а в един сериозен офицер, същински мъж, които има построен темперамент, който самичък се е построил и може би тук е моментът да споменем две значими фигури в живота му. Най-важната може би фигура, този, който в действителност играе ролята на татко за него е лорд Маунтбатън, който е братовчед на кралицата, правнук на кралица Виктория, само че той е изтъкнат пълководец, той е най-дългослужилият началник на английския Генерален щаб, последният вицекрал на Индия, погубен от ИРА 89-та година. Той е индивидът, който е възпитал в най-голяма степен Филип. Той е човек, който е направил през живота си неща не посредством толкоз на произхода си, а на качествата си. И Филип очевидно цялостен живот се е опитвал да му подражава.

Другата персона е майка му, която е особена фигура, която е родена с повреден слух, само че проговаря, и то няколко езика и по време на Втората международна война тя е в Гърция, избавя евреи. Тя е оповестена за една от праведните, тя е почетена и той 94-та година участва на церемонията, тъй че има тази доста мощна човешка връзка. Тя е една доста забавна жена. "

Те се преоткриват в края на живота й, когато при преврата на полковниците 67-ма година, защото кралската фамилия се афишира против преврата, тя е в доста внимателно състояние, добави Стефан Тафров.

" Тя основава един набожен орган, тя е доста мощно религиозна жена. Тогава английската дипломация по молба на кралицата я закарва в Англия и тя почива в Уиндзор ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР