Принц Чарлз, оказва се, не е единствено кралски наследник, който

...
Принц Чарлз, оказва се, не е единствено кралски наследник, който
Коментари Харесай

Неочакваните умения на Принц Чарлз

Принц Чарлз, става известно, не е само кралски правоприемник, който извършва публични отговорности, само че и човек, който умее да се забавлява.

Само преди ден 73-годишният престолонаследник изненадващо се появи на чаено празненство, проведено от неговата фондация - Фондацията на принца в чест на платинения празник на кралицата, чието начало е единствено след два дни.

И като се изключи че пи чай и побъбри усмихнато с присъстващите, Чарлз не пропусна и да потанцува. И даже съумя да впечатли всички със своите танцови, изискани умения и джентълменски прояви.

На събитието, което се организира като метод за битка със самотата и изолацията в общността в Хайгроув, участваха мъже и дами от локалния регион и главната цел бе да поддържат връзка между тях и да се насладят на танци и музика онлайн.

Принц Чарлз седна до специфичния посетител на празненството - Елизабет Пауъл, която отпразнува 100-ия си рожден ден на 6 май. Той ѝ сервира галантно букет цветя от градините на имението си Хайгроув Хаус и ръкописна картичка за рожден ден. Двамата си поговориха известно време и на въпроса на Чарлз каква е тайната на дълголетието ѝ, старата дама отговори с усмивка: " Обичам да пия чаша алено вино вечер. А от време на време и шери на обяд. "

След като поздрави множеството посетители, Чарлз се причисли към дансинга, където танцува танго с една от присъстващите дами. Той съумя да показва превъзходни танцови умения - комплицирани стъпки и грациозни придвижвания. За което, несъмнено, получи бурните овации на всички присъстващи.

За всеки посетител на чаеното празненство имаше подарък, включващ разнообразни предмети като крем за ръце, шал и даже чаша или чайник, закупени със средства, събрани от Фондацията на принца. На всеки три седмици фондацията е хазаин на сходни събития, прецизира Daily Mail.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР