Принц Чарлз хвърлил истинска бомба с изцепка. Една от най-известните

...
Принц Чарлз хвърлил истинска бомба с изцепка. Една от най-известните
Коментари Харесай

Принц Чарлз шашна всички с неадекватен въпрос!

Принц Чарлз хвърлил същинска бомба с изцепка. Една от най-известните особи от кралското семейство на Англия направил голяма изцепка.

Принц Чарлз безусловно шокирал всички с изявлението си. „ Дали да не стана гей? “, запитал той. Причината да дръзне да съобщи нещо такова просто ще ви смае.



Оказва се, че в действителност Чарлз е изрекъл това на млади години, с цел да избегне натиска да си откри подобаваща жена. Ситуацията се е развила преди доста години – още преди да подписа брак с Даяна.

Информацията идва от Бродерик Мънро-Уилсън, който е бил непосредствен другар на принца преди години. Той си спомня през известно английско издание, че Чарлз си разрешил да се пошегува по този метод.



„ Натискът върху мен е голям. Трябва ли да стана гей и да си го призная, с цел да ме оставят всички намира “, запитал на смешка Чарлз, след което всички към тях прихнали да се смеят.



„ На доста малко хора им беше разрешено да се сближават с Чарлз. Не можеше просто ей по този начин да отидем и да си поговорим с него. През тези дни в действителност обществото беше друго, хората също. Не дръзвахме да нахалстваме “, спомня си Мънро-Уилсън.

По думите му всички се възхищавали на Чарлз и шушукали, че един ден ще са говорили и учили с краля на Англия.

„ Когато идваше на лекции в университета, ходеше решително по коридорите. Честно казано несъмнено не беше празненство персона “, спомня си още Мънро-Уилсън .
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР