Принц Чарлз е прекарал 75 минути повече от планираното в

...
Принц Чарлз е прекарал 75 минути повече от планираното в
Коментари Харесай

Тръмп пред принц Чарлз за климата: САЩ са чисти

Принц Чарлз е прекарал 75 минути повече от плануваното в опит да убеди президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп за заплахата от климатичните промени , само че президентът е траял да отстоява позицията си, че Съединените щати са " чисти " и упрекна други страни за рецесията, написа " Гардиън ".

Тръмп сподели пред ITV, че е трябвало да организира 15-минутна среща с Чарлз по време на държавното посещаване , само че диалогът е траял 90 минути, като Чарлз " приказва през множеството време " .
 Тръмп е подготвен да приказва с Иран, само че постоянно има късмет и за военни дейности
Тръмп е подготвен да приказва с Иран, само че постоянно има късмет и за военни дейности

Защото поддържат и спонсорират тероризма, и са терористична страна номер 1 в света

Той в действителност е замесен по въпроса за климатичните промени и аз мисля, че това е ужасно. Това, което той в действителност желае и това, което в действителност усеща, е за бъдещето. Той желае да е сигурен, че бъдещите генерации имат климат, който е добър климат, а не злополука, и аз съм склонен, сподели американският водач.

Но Тръмп отвърна предлагането Съединени американски щати да създадат повече за опазването на околната среда.

Казах, добре, Съединени американски щати сега са измежду страните с най-чист климат, това се основава на всичките статистики. И даже по-добър, тъй като аз съм склонен, че ние желаеме най-хубавата вода, най-чистата вода. Кристално чиста, би трябвало да бъде кристално чиста, счита той.
 Тръмп поддържа Брекзит и изиска “феноменална” комерсиална договорка с Англия
Тръмп поддържа Брекзит и изиска “феноменална ” комерсиална договорка с Англия

Има капацитет за съглашение, което ще удвои и даже ще утрои търговията

Тръмп добави, че Китай, Русия, Индия и доста други страни нямат доста добър въздух, нямат доста добра вода и чувството за замърсяване. Ако отидете в някои градове, вие не можете да дишате, разясни американският общественик.

Запитан дали приема науката за климатичните промени, Тръмп отговори: Вярвам, че има промени в метеорологичното време , мисля, че измененията са в две направления. Не забравяйте, наричаше се световно стопляне , това не проработи, по-късно се наричаше климатични промени, а в този момент го назовават рисково време, тъй като с рисково време не можете да пропуснете.

Междувременно Тръмп с противоположен завой по отношение на дали Националната здравна работа на Англия ще бъде включена в договарянията за комерсиално съглашение със Съединени американски щати след Брекзит. Сега президентът на Съединени американски щати сподели, че не вижда институцията да е " част от търговията ".
 Протести на втория ден от държавната аудиенция на Тръмп на Острова онлайн
Протести на втория ден от държавната аудиенция на Тръмп на Острова

Вчера той публично беше посрещнат от кралица Елизабет и кралската фамилия

" Не виждам да е на масата за договаряния. Днес някой ми зададе въпрос и аз споделих, че всичко предстои на договаряния, тъй като всичко е, само че не виждам да е на масата. Това е нещо, което не бих разглеждал като част от търговията, не е търговия ", изясни позицията си.

Вчера американският милиардер разбуни духовете на Острова, откакто сподели на конференция с премиера Тереза Мей, че американските компании би трябвало да имат достъп до всички браншове на английската стопанска система като част от комерсиална договорка след Брекзит, в това число и здравната работа.

Тръмп също смекчи позицията си към Джереми Корбин, откакто заяви на конференцията, че е отхвърлил молба за среща, защото го преглежда като " отрицателна мощ ". Но в този момент президентът на Съединени американски щати посочи, че " постоянно е допустимо " да се провежда бъдеща среща с Корбин.
 С топовни салюти и почетен часовой кралица Елизабет посрещна Тръмп онлайн
С топовни салюти и почетен часовой кралица Елизабет посрещна Тръмп

Американският водач е на тридневно посещаване

Президентът на Съединени американски щати още веднъж повтори, че не познава Майкъл Гоув , макар че Гоув го интервюира за " Таймс " през 2017 г.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР