Принц Андрю прекарва седмици“ в имението на Джефри Епщайн в

...
Принц Андрю прекарва седмици“ в имението на Джефри Епщайн в
Коментари Харесай

Твърди се, че принц Андрю е получавал „ежедневни“ масажи, докато е отсядал в имението на Епщайн в Палм Бийч: съдебни документи

Принц Андрю „ прекарва седмици “ в имението на Джефри Епщайн в Палм Бийч, Флорида, където опозорената кралска персона ще получава „ ежедневни “ разтривки, икономът на починалия финансист твърди в неотдавна разпечатани правосъдни документи.

Хуан Алеси, който е работил като икономка на Епщайн във Флорида от 1991 до 2002 година, уточни Андрю и някогашната му брачна половинка Сара Фъргюсън в показания от 2009 година като някои от популярните „ другари “ на Епщайн и неговата наказана мадам Гислейн Максуел, които са посещавали дома.

Херцогът на Йорк, който беше уволнен от кралски отговорности през 2019 година поради връзките си с педофила, беше чест посетител, остана в „ основната спалня за посетители “ и постоянно получаваше разтривки, свидетелства Алеси.

„ Бих споделил, ежедневни разтривки. Имат всекидневен масаж “, сподели Алеси, съгласно протокола от показанията.

„ Принц Андрю прекара седмици с нас. “

Андрю по-късно ще бъде упрекнат, че е правил секс със самоопределящата се „ полова робиня “ на Епщайн Вирджиния Джуфре в Лондо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР