Принц Андрю направи ужасна грешка“, като постигна многомилионно споразумение със

...
Принц Андрю направи ужасна грешка“, като постигна многомилионно споразумение със
Коментари Харесай

Принц Андрю щеше да спечели процеса за сексуално насилие, щеше да направи „грешка“ при уреждане, казва Алън Дершовиц

Принц Андрю направи „ ужасна неточност “, като реализира многомилионно съглашение със своя полов обвинител при положение, който можеше елементарно завоюва на процеса, твърди във вторник някогашен юрист на починалия педофил Джефри Епщайн.

Алън Дершовиц спекулира, че починалата майка на Андрю, кралица Елизабет II, е тази, която го е разубедила да продължи делото против дългогодишния си обвинител Вирджиния Робъртс Джуфр.

„ Мисля, че [Андрю] направи ужасна неточност. Подозирам, че е бил притиснат от майка си да направи тази неточност “, сподели Дершовиц пред Times Radio във вторник.

„ Ако се беше борил с това дело, имам вяра, че щеше да завоюва “, сподели тогавашният професор по право в Харвард, който Джуфре също упрекна преди този момент, че е правил секс с нея, преди да каже, че „ може да е направила неточност “.

„ Вярвам, че делото щеше да бъде прекъснато на разнообразни учредения, само че той не искаше да даде показания или хората към него не желаеха той да даде показания и по тази причина той уреди случая. ”

...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР