Принц Андрю, а не Хари е истинският Резервен - неговата

...
Принц Андрю, а не Хари е истинският Резервен - неговата
Коментари Харесай

Принц Андрю с предизвикателство към Хари - кой е истинският Резервен

Принц Андрю, а не Хари е същинският " Резервен " - неговата автобиография ще е доста по-интересна и точно там той ще изясни истината за връзките си със скандалния Джефри Епстайн и възможните си секспохождения с малолетни. Новината за идния бестселър бе публикувана от английските медии.

Хари записва свръхестествен триумф с книгата си Spare, която единствено за 24 часа бе продадена в рекорден тираж от 1,5 млн. бройки. В нея той разкри пикантни и неуместни истини за Бъкингам, само че в този момент триумфът му е на път да още един от не по-малко скандалния му чичо.

Принц Андрю постоянно е бил с безукорна биография досега, в който името му изплува като един приятелите на Джефри Епстайн. Според свидетелства в съда американецът е осигурявал малолетни девойки за високопоставени особи, в това число за по-малкия брат на крал Чарлз III. Нещо, което той отхвърля през цялото време. 

Въпреки че Епстайн се обеси в пандиза, имиджът на Андрю бе ударен пагубно. 

В резултат на абсурда още приживе кралица Елизабет настоя той да се отдръпна и да не се появява на никакви обществени и благотворителни събития, а военните му звания бяха отнети.

Самият той се опита да изясни каква е истината за приписваните му секспохождения с малолетни в изявление за Би Би Си, само че с това единствено още повече утежни обстановката. Сега, с възможна книга, той се надява да поправи вредите, а и да натрупа прочут капитал, вземайки образец от бунтаря в фамилията Хари.

Според английските медии двама американски издатели към този момент демонстрират интерес, а Андрю преговарял с прочут публицист и създател на биографии на известни персони.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР