Принц Алберт и принцеса Шарлийн са сред най-обсъжданите кралски семейства

...
Принц Алберт и принцеса Шарлийн са сред най-обсъжданите кралски семейства
Коментари Харесай

Дългоочакваното завръщане на принцеса Шарлийн

Принц Алберт и принцеса Шарлийн са измежду най-обсъжданите кралски фамилии в Европа. От години години положението на връзката им е под въпрос, а дългото неявяване от Монако на принцесата предходната година още повече разпали изказванията за проблеми.
 Принцеса Шарлийн и принц Алберт дружно и на първия образователен ден на децата си Габриела и Жак
Важният ден на Шарлийн и Алберт

Отново като същинско семейство

През отминалата седмица обаче княжеското семейство на Монако показва, че освен е дружно, само че и съвсем не се разделя поради поредност от общи задължения. Дали връзките сред Алберт и Шарлийн са гладки остава да гадаем, само че на пръв взор наподобява по този начин.

През уикенда обаче 45-годишната принцеса още веднъж пътува сама. Тя беше в родната си Южна Африка за присъединяване в събитие, проведено от фондация " Принцеса Шарлийн ", която се занимава с сигурност на водите.

Шарлийн остана три дни в Сън Сити, където взе участие интензивно в самодейността " Да се научим да плуваме " - стотици южноафрикански деца получиха първите си уроци по плуване. Като някогашна олимпийска шампионка по плуване, принцесата откровено се забавляваше и не пропусна да беседва с доста от децата.

Въпреки видимо положителното й въодушевление, нямаше по какъв начин доста хора да се запитат за какво. Източник от княжеския замък разяснява пред People, че Алберт в действителност е имал планове да я съпровожда, само че още през днешния ден, 18 септември, би трябвало да лети за Ню Йорк за присъединяване в Генералната асамблея на Организация на обединените нации - повода да пропусне пътуването до Южна Африка.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР