Приморско. Най-важният въпрос, който поставят хората, е за смисъла на

...
Приморско. Най-важният въпрос, който поставят хората, е за смисъла на
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Димитър Данчев, „БСП за България“: Европа може да бъде спасена, като бъде промененаодина

Приморско. Най-важният въпрос, който слагат хората, е за смисъла на евроизборите. На тези избори има смисъл да се гласоподава, с цел да се промени, както България, по този начин и Европа “. Това съобщи претендентът за евродепутат от „ Българска социалистическа партия за България “ Димитър Данчев на среща с поданици на Приморско, оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия . По неговите думи в хората се е натрупало огромно съмнение към Европа - че тя може да промени нещо в страната ни. „ Европа може да бъде избавена, като бъде изменена “, акцентира той. Според претендента за евродепутат, с цел да останат младежите в България, ние би трябвало да използваме оптимално това, което получаваме по линия на Европейски Съюз - тези пари, които идват, да стигат до младите, до елементарния бизнесмен и до дребния бизнес.
Димитър Данчев разяснява, че на всички срещи в цялата страна хората слагат въпроси главно по вътрешнополитически тематики. „ За българите най-важни са приходите, опазването на здравето, образованието, намирането на естествена работа, защото огромна част от хората в България живеят извънредно оскъдно. Тези тематики са и европейски “, сподели той.
По време на среща с поданици на Царево Данчев уточни, че Европа може да помогне за възстановяване на виталния стандарт в страната и повишението на приходите. Според него, в случай че се обединим към определянето на един стандарт за минималната работна заплата и пенсия, в случай че целим привличането на повече вложения в България, основаването на повече работни места, това може да се случи. „ За основаването на нови работни места са нужни целенасочени вложения. Необходима е дейна роля на страната в този развой, както и дейна роля на представителите ни в Екологичен потенциал при установяване на бюджета и систематизиране на средствата за превъзмогване на дълбоките неравенства “, уточни още претендентът за евродепутат.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР