Примката около обвиняемите по делото „Тоско“ продължава да се затяга.

...
Примката около обвиняемите по делото „Тоско“ продължава да се затяга.
Коментари Харесай

Задържаха шофьорката, прегазила Тоско в Солун

Примката към обвинените по делото „ Тоско “ продължава да се стяга. Вчера бе осъществено досъдебно задържане на 26-годишния водач, забъркан във съдбовния случай, довел до гибелта на 28-годишния български почитател на 5 януари пред Концертната зала в Солун, написа Марица.

Според информация на PRESSARIS, в границите на идващите няколко дни останалите пет души ще бъдат изправени пред следователя, с цел да се срещнат със сериозните обвинявания. Те са 48-годишен почитател на ПАОК (според известието на полицията) и четирима други, участващи в тази ситуация (осъществен бе арест на други двама през януари). Всички бяха разпознати след следствията на служителите на реда по спортно принуждение.

Това са 5 гърци на възраст от 24 до 48 години, против които е заведено дело за нарушение на мира, телесни пострадвания по време на съучастничество, закононарушения на принуждение във връзка спортни събития и нарушение на Закона за оръжията, за закононарушения.

Продължаващото следствие разкри, че участващите в тази ситуация са се събрали в региона на Концертната зала след упътвания и информация, предоставени от 48-годишния почитател и 26-годишната жена. Отбелязва се, че лекият автомобил, ръководен от непознатата гражданка, е нает от 48-годишен мъж от компания за коли чартърен.

Припомняме, че 26-годишният лидер на автомобила, който влачи и смъртоносно рани 28-годишния български почитател Тоско Бозаджиев по време на фанатично ликвидиране в региона на смъртоносната засада в Солун предходната година, беше наказан на пробация със единодушието на прокурора и следователя.

Според същата информация, 26-годишната шофьорка в обяснението си отхвърли обвиняването и повтори това, което в началото беше споделила на пътната полиция в Солун. С други думи, всичко се объркало, без тя да го осъзнае и повлякла 28-годишния българин. Че изпадна в суматоха и си тръгнала, тъй като се страхувала за физическата си целокупност и за сигурността на колата, която карала.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР