Примката около Антонио Браун бавно се затяга. Уайд рисийвърът на

...
Примката около Антонио Браун бавно се затяга. Уайд рисийвърът на
Коментари Харесай

Браун пак изтрещя: Заплашва с SMS-и непуснала му художничка

Примката към Антонио Браун постепенно се стяга. Уайд рисийвърът на Ню Инглънд бе упрекнат в полово принуждение от още една жена. Художничка, чиято идентичност към този момент остава неназована, твърди, че Браун се е опитал да я обладае до момента в който е изографисвала дома му. И че това не е бил единственият случай, в който е желал секс от нея.

Художничката в началото е била наета да нарисува портрет на играча, който да бъде продаден на търг, а събраните средства да отидат за щедрост. Доволен от работата й Браун удължил уговорката й със седмица като изискал тя да изографиса дома му. По думите на художничката още на втория ден той се появил пред нея „ гол, държащ дребна хавлиена забрадка, която с труд прикривала еректиралия му пенис”. След като получил безапелационен отвод Браун не се отказал, а час по-късно я издебнал до момента в който била на колене, оцветявайки стената, и непосредствено опитал да я обладае.

Художничката твърди, че го блъснала по размножителния орган, изскубнала се от хватката му, събрала си принадлежностите и напуснала дома му. Браун повече не я потърсил, като удържал обещаните $1000 дневно за работата й.

Историята обаче не свършва дотук. В четвъртък вечер юристът на художничката популяризира изпратен до нея SMS, в който наред с цветистите псувни Браун заплашва нея и децата й и дава обещание, че „ приятелите му ще я намерят и ще й дадат урок”.
Според дисциплинарния устав на НФЛ заканите към трети лица се смятат за нарушаване на нормите за етично държание. И за разлика от обвиняването от предходната седмица в обезчестяване, при което поради неналичието на полицейско следствие Браун може и да мине метър, доказването на достоверността на SMS-а на практика му подсигурява наказване. Срокът зависи от комисионера Роджър Гуудел, който към този момент стратегически се крие и мълчи.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР