Примитивно е удоволствието, което се изпитва от случилото се, смята

...
Примитивно е удоволствието, което се изпитва от случилото се, смята
Коментари Харесай

Райчев определи акцията в Банкя като провал. Заговори за оставката на Рашков

" Примитивно " е удоволствието, което се изпитва от случилото се, счита Райчев. Според него става дума за " алегорично принуждение ". Този ход обаче съгласно социолога ще бъде безценен и неблагоприятен за ръководещите.

" Или са простаци, или са разчитали да намерят нещо. Нищо сходно не се случи и нещата увиснаха. Изглежда като нелепа, неумела акция, нарушила много права ", счита Райчев.

ФрогНюз напомня, че в четвъртък някогашния министър председател Бойко Борисов бе арестуван след акция на полицията в Банкя. Задържани бяха още пиарката му Севдалина Арнаиудова и някогашният финансов министър Владислав Горанов. Причината - изнудване на Васил Божков. Разследването отиде в ръцете на прокуратурата, само че тя отхвърли да повдигне обвиняване и пусна арестуваните след приключването на 24-часовата мярка. Премиерът Кирил Петков и министъра на вътрешните работи Бойко Рашков обявиха, че прокуратурата саботира Министерство на вътрешните работи и е смачкала събраните данни против някогашния министър председател и водач на ГЕРБ. Държавното обвиняване от своя страна дефинира тези изказвания като " чиста политика ".

" Наливат мръсната вода в канчето на прокуратурата. Там има задоволително. Прокуратурата няма какво да прави, с изключение на да търпи. Прокуратурата отново я бият. От 2 години е в ъгъла. Не виждам какво повече има отпреди този арест. Това е преференциално за ГЕРБ. Тяхната основна цел е да излязат от изолираност и направиха сериозна крачка за излизане от тази изолираност ", уточни Райчев.

" Най-после ни описаха нещо, което знаем от година и половина насам ", разяснява Райчев във връзка обвиняванията в изнудване. Според него обаче случилото се в края на седмицата понижава силата на " историята с кюлчетата ".

" Отменена е цяла страница от нещастието на ГЕРБ ", разяснява още Райчев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР