Пример за това как не трябва да се възпитава едно

...
Пример за това как не трябва да се възпитава едно
Коментари Харесай

Гала към Сузанита: Кажи, мило дете, защо пушиш и правиш секс?

Пример за това по какъв начин не би трябвало да се възпитава едно дете дадоха още веднъж по време на гостуването си родителите на Сузанита. Докато малолетната ученичка беше при Гала, обществените мрежи избухнаха от омразни мнения. Почти всички консуматори показаха мнение, че 15-годишното момиче просто би трябвало да бъде държана изкъсо. Други се ядосваха, че предаването се гледа и от деца, които взимат образец от Сузанита, която пуши, прави секс и се подлага на козметични интервенции едвам на 14-15 години.

Не оказа помощ доста и държанието на самата Гала, която се отнасяше прекомерно гальовно със скандалната Сузанита. "Кажи ми в този момент, благо дете, от кой момент пушиш ", попита Гала и получи съответният отговор: "Пуша малко, заран с кафето една, като хапна отново, три, четири най-много. "

Стигна се и до тематиката за секса. Сузанита си призна, че е споделила на родителите си и не се тормози от това, което е направила, даже разисква въпроса с тях. "Ами то към този момент е станало, какво да го мисля ", подвигна плещи тя.

В един миг се намеси и Орхан Мурад, който незабавно отбрани дъщеря си: "Просто за жалост Сузи не обича доста да учи, а има афинитет към това да бъде известна. Това не значи, че не би трябвало да я поддържа. Това, че си е татуирала нещо, не мисля, че би трябвало да се срами. Ако играеше в киното роля на продажница, продажница ли щеше да е ", възмути се таткото на Сузанита.

По отношение на обществените мрежи, щерка му също побърза да се отбрани и разгласи, че има подправени профили и точно от тях идвали обещанията, че ще се съблече гола, само че персонално тя нямала такова желание.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР