Пример за това, че изпълнителните директори в областта на технологиите

...
Пример за това, че изпълнителните директори в областта на технологиите
Коментари Харесай

CEO на технологична компания похвали служител за това, че е продал кучето си, за да може да се върне в офиса

Пример за това, че изпълнителните шефове в региона на технологиите (или други изпълнителни директори) не намират любовта на другите, е фактът, че шефът на компания за дигитален маркетинг в Юта, който желае чиновниците му да се върнат в офиса, похвали един от служащите си, че е продал фамилното си куче, с цел да извърши настояванията му.

Човекът, който е в центъра на разногласието, е Джеймс Кларк, основен изпълнителен шеф на Clearlink, компания за дигитален маркетинг, основана в Юта. Миналата седмица той организира виртуално общо заседание, което влезе в заглавията на вестниците поради крайната му работна нравственос, която се постанова на чиновниците.

Motherboard разгласява редактиран видеозапис от срещата, откакто той беше свален от други места след тъжба за авторски права от Clearlink. Той имаше за цел най-много да разиска политиката на компанията за връщане на работа, която принуждава служащите, живеещи в радиус от 80 километра от централата на компанията в Дрейпър, Юта, да вървят на работа в постройката четири дни в седмицата, с някои изключения. Това се случва, макар че в края на октомври Кларк декларирал на чиновниците, че не се възнамерява преустановяване на отдалечената работа – някои чиновници доир са били наети с ангажимента, че ще работят единствено от у дома.

Но вместо да успокои чиновниците за завръщането им в офиса, Кларк като че ли прекарва огромна част от видеото в недоволство от тях. Той сподели, че към 30 чиновници не са отваряли преносимите компютри си в продължение на месец и съобщи, че някои разработчици са работили в други компании, до момента в който са получавали заплата от Clearlink.

Кларк съобщи, че неотдавнашните достижения в региона на изкуствения разсъдък значат, че компанията би трябвало да усили продуктивността си от 30 до 50 пъти по отношение на нормалната си.

Главният изпълнителен шеф похвали и жертвите, които някои от чиновниците са създали, с цел да се върнат в офиса.

„ Аз съм направил всеотдайност, а тези от вас, които са тук, също са създали огромна всеотдайност, с цел да бъдат тук – да бъдат надалеч от фамилията си. От един от нашите водачи научих, че някой даже е продал фамилното си куче “.

отбеляза той

Кларк, който в продължение на десетилетие е член на управителния съвет на компанията за здравословни грижи за домашни любимци PetIQ, съобщи, че историята за кучето „ разрушава сърцето му като човек, който е бил отпред на придвижването за хуманизиране на домашните любимци в други бизнеси, които е построил “, само че тогава звучи по този начин, като че ли той хвали индивида, който е продал кучето си.

Кларк приключи паметната си дрънканица, като взе на прицел самотните майки, потвърждавайки, че те се борят да извършват по едно и също време функциите на гледачи и чиновници на цялостно работно време.

„ Майките, които изкарват прехраната си, бяха най-силно наранени от тази пандемия. Много от вас са се опитвали да се грижат за личните си деца и освен това да се оправят и с натоварените си работни графици и отговорности. И въпреки да знам, че вършиме всичко по силите си… може да се твърди, че този път не е обективен нито към вашия шеф, нито към тези деца. “

сподели Кларк

Не е изненадващо, че някои чиновници наподобява са сравнили Кларк с „ нарушител от Уолстрийт “, което евентуално е отпратка към героя на Майкъл Дъглас – Гордън Гекко във кино лентата „ Вълка от Уолстрийт “, чиято мантра „ Алчността е нещо положително “ постоянно наподобява е една от тези, които изпълнителните шефове съблюдават.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР