Примата на родната естрада Лили Иванова продаде мезонета си във

...
Примата на родната естрада Лили Иванова продаде мезонета си във
Коментари Харесай

Лили продаде мезонета си! Примата е феномен по отношение на сделките, има нюх за пари

Примата на родната сцена Лили Иванова продаде мезонета си във Варна, сподели инспекция на " България Днес ".



Жилището е с впечатляващата повърхност от 104 квадратни метра, а към него вървят в пакет и две паркоместа. Местоположението на парцела не е инцидентно - в местността Св. Никола. Мезонетът е на 4 и 5 етаж - терасовидни и подпокривни.

Най-вероятно при покупката певицата е платила в брой по време на договорката, каквото по принцип постоянно прави, съгласно близки до нея. Според тях Иванова не държи пари у дома, а след концертите си влага всичко в недвижимо имущество. В момента Иванова също продължава да радва хората с представянията си, а билетите й се разграбват за минути.
 
Имотът във Варна изпълнителката на " Без правила " е продала на двама заможни купувачи. Голяма част от припечеленото естрадната прима мъдро влага в покупка на парцели. Всички те са в топлокации, което подсигурява, че цената им единствено ще пораства на фона на нулевите лихви, давани от банките за влогове.

Преди тази договорка певицата се раздели и с жилище в София с повърхност от 163 квадратни метра в свръхлуксозна кооперация в квартал " Изгрев " в София. Шестетажното здание е покрай Ловния парк и метростанция, а певицата бе съседка на футболиста Димитър Бербатов.

Малко преди тази тя направи и друга договорка. С нея скъса една от последните си връзки с родния Кубрат. Според документите естрадната прима се разделя с гарсониера на ул. " Княз Борис I " в града. Маломерната панелка е ситуирана на метри от родната къща на Лили. Според осведомени след бутането на постройката от комунистическите управляващи фамилията на певицата е обезщетено с гарсониера. Впоследствие тя се озовава в сестрата на Лили, която го трансферира на щерка си, а племенницата от своя страна го подарява на Лили. Според хора от градчето задачата е със свои средства Иванова да го ремонтира, а родственици да го употребяват. Плановете в последна сметка не се осъществят и певицата го продава на малък търговец от града.

През 2009 година певицата продаде още един първокласен парцел - в столичния кв. " Кръстова вада " на метри от Южния парк и американското посолство. Това съгласно медийни изявления е и единственият апартамент, провокирал солидни паники за певицата. Като част от затворен комплекс за парцела всеки месец се дължи такса поддръжка, която включва разноски за чистачка, градинар, водопроводчик, асансьор, противопожарна сигурност и още куп действия, за които се заплаща премного.

Освен че влага парите си мъдро, Лили Иванова продължава да живее повече от 40 години на едно и също място, което обожава. Това е жилището й на столичната ул. " Оборище ". Там именитата певица се нанася при започване на 70-те като младоженка на Янчо Таков - сина на втория човек в страната по Татово време - Пеко Таков. След няколкогодишен брак двамата се развеждат и певицата е на път да бъде изгонена от брачна половинка си, само че свекърът демонстрира човещина и тя остава. Певицата не един път е споделяла пред другари, че може от всичко материално да се лиши, само че от този апартамент - в никакъв случай.

" Не знам за какво непрекъснато ми броят парите и какво имам. Сама съм си го изкарала и никой безплатно нищо не ми е дал ", безапелационна е Лили в отговор на думите, че има доста, а няма наследници. Според околните й певицата постоянно е взела участие в благотворителни акции, само че в никакъв случай не афиширала какъв брой и защо оказва помощ на страдащите. Неотдавна тя даже направи фондация на свое име, като по този метод ще поддържа изкуството и младите създатели.

В момента певицата продължава с турнето си, като на 25 ноември тя ще е в Търново, на 26 в Русе, на 28 във Варна, а на 15 и 16 декември ще пее в София в зала 1 на НДК.

Братя Аргирови: Лили е феномен във връзка с покупко-продажбите
 Братя Аргирови Братя Аргирови


" Случвало се е Лили да ни пита за нещо в региона на недвижимите парцели и тогава сме й казвали нашето мнение. Но би трябвало да отбележим, че тя и в тази област няма потребност от препоръки. Инвестициите, които е направила в парцели, просто ги адмирираме. Тя даже и на нас може да ни дава препоръки. Лили е феномен във връзка с покупко-продажбите, има усет и за пари, освен за песни ", споделя Светослав Аргиров, който дружно с брат си търгува с парцели.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР