Примата на фолка представи видео към новия вариант на песента

...
Примата на фолка представи видео към новия вариант на песента
Коментари Харесай

Всички отписаха тази фолк легенда, но кариерата й скоро пак ще тръгне нагоре

Примата на фолка показа видео към новия вид на песента „ Скъпи, купи ми нещо “

Глория възроди шлагер на 25 години. Примата на фолка показа видео към новия вид на песента „ Скъпи, купи ми нещо “, която през 1998 година изпълняваше в дует с към този момент някогашния си мъж- композитора Илия Загоров. В парчето с настоящия аранжимент Глория е заместила бащата на щерка си Симона с рапъра Устата, който в последно време се изявява като русофил.

Иван Динев, както е същинското му име, също се е присъединил в осъвременяването на песента, като е вмъкнал свои рими. Сред тях е „ Селфи с милфи и диаманти, в каляски с лъскави джанти “. В края на парчето, в чието видео Глория се поклаща в темп, Устата изненадва и с персонално признание: „ Не е елементарно, щом си известна. Всичко ще ти купя единствено с цел да блесна. Защото кефиш ме дори и като човек, почитател съм ти още от предишния век “.

Накрая дуетът става трио, защото се включва и дъщерята на певицата – Симона Загорова. Глория, която тази година означи 50-ия си празник, е запазила истинския текст на песента, както и с музиката, на която е създател самата тя. Така че не е несъмнено дали примата изобщо е питала някогашния си мъж дали има срещу да извърши още веднъж парчето им, само че вместо с него да е в дует с рапъра Устата. Все отново Глория и Илия Загоров, който от години живее в чужбина, през днешния ден са в положителни връзки. Двамата дори пяха дружно през февруари предходната година на кръщенето на внучката си Галина, кръстена на известната си баба.

„ Благодаря, благи хора, за мненията – веселя се, че и след 20 години песента вълнува! Както се споделя – шлагерът си е шлагер! “, показа Глория. Наскоро певицата ги зарадва с някоко нови части, около които бележи нов напредък на кариерата, написа „ Уикенд “. Глория, която е към този момент 30 години на музикалната сцена и продължава да е измежду най-ангажираните певици в сектора, е щастлива и в персонален проект.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР