Примата на фолка Глория отказва бакшиши от свои фенове. Певицата

...
Примата на фолка Глория отказва бакшиши от свои фенове. Певицата
Коментари Харесай

Забрави гладните години! Глория връща бакшиши: Имам си пари, благодаря!

Примата на фолка Глория отхвърля бакшиши от свои почитатели. Певицата счита пачките пари, които й подават в заведения, за несъответствуващ подарък към нея и общително ги връща . Във видео от едно от последните участия на певицата се вижда по какъв начин неин обожател се доближава до нея, сгънал в ръката си няколко банкноти. Когато ги подава на Глория, тя ги връща с думите: " Имам си пари, благодаря ".



Повечето нейни колежки от фолкбранша нямат сходни задръжки. Те не връщат бакшишите и даже от време на време пеят " на ухо " на посетители, склонни да ги възнаградят с великодушни пачки.

Така неотдавна Преслава получи немалка сума по време на изява пред наши сънародници в Лондон. Изпълнителката обиколи всички маси в заведението, а нейните буйни фенове й подават разнообразни банкноти най-вече в паунди. Без терзание Преслава протяга ръка и ги събира, след което ги дава на човек от екипа си. Софи Маринова, Анелия, Емилия също не връщат сходни дарове.

Глория обаче счита, че приемането на бакшиши е под равнището й. Според изпълнителката да взимат пари от клиенти било типично за певици, изявяващи се в кръчми, съпроводени от оркестър. Нещо, което Гло от дълго време не прави.

" Глория умерено може да си докарва по няколкостотин лв. единствено за нея с едно появяване в клуб. Бакшишите не се разделят с продуцентската компания и си остават за изпълнителя. Тя обаче не взима пари от инцидентни хора в заведения ", споделя непосредствен до певицата.

Наскоро и Галена по време на изява в софийски клуб отхвърля подадена в ръката й столевка. " Размаха пръст като отвод и продължи да си прави шоуто. Този, който искаше да й даде бакшиш, остана доста сюрпризиран от реакцията й ", разясниха тогава присъстващи в дискотеката.

Темата за легализирането на бакшишите стана настояща, откакто Българската асоциация на заведенията изиска 10% наложителен бакшиш към сметката. Според тях бакшишът за сервитьорите би трябвало да се легализира, само че да не бъде облаган с налог. Според финансисти това няма по какъв начин да засегне парите, давани в ръка на оркестри и певици в нощните клубове.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР