Примата на българската естрада Лили Иванова се похвали с уникални

...
Примата на българската естрада Лили Иванова се похвали с уникални
Коментари Харесай

Примата на българската естрада се хвали със скъпи обувки

Примата на българската сцена Лили Иванова се похвали с неповторими маркови сандали за малко повече от два бона.

Става дума за типичен модел на международния фешън колос Ив Сен Лоран, чиято цена е 2500 лева А у нас могат да бъдат закупени единствено с поръчка.

Великата Лили Иванова за следващ път не изневери на стила си и заложи на черна минирокля с железни акценти и скъпарски сандали. Моделът е на малко повече от две години и наподобяват украшение, защото по средата имат огромна железна брошка.

Очевидно певицата ги харесва доста, защото показа специфичен кадър на обувките си от концерта във Варна. Снимката в профила й събра към 200 лайка и няколко одобрителни мнения от разбирачите. " Страхотни обувки “, написа нейна почитателка.

От " Телеграф " напомнят, че Лили Иванова събу високите токчета по време на първия концерт в Благоевград, с който даде ход на турнето. Тогава тя показа с публиката си, че новите й обувки са се оказали неуместни, това явно е повода да ги размени с модерните сандали.

Междувременно стана ясно, че билетите за концерта на естрадната ни прима през септември във Враца са изцяло разпродадени. Кулминацията на музикалното събитие са два следващи концерта в София на 15 и 16 декември в Зала 1 на НДК. Националното турне на Лили Иванова включва 15 концерта в тринадесет града. На сцената с примата ще бъдат музикантите от Li Orchestra.

Снимка на обувките можете да видите в галерията.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР