Примата Лили Иванова с финес и без усилие надцака колегата

...
Примата Лили Иванова с финес и без усилие надцака колегата
Коментари Харесай

Как Лили Иванова елегантно надцака Васко Найденов

Примата Лили Иванова с финес и без изпитание надцака сътрудника си Васил Найденов с 5000 лева Изпълнителката на „ Щурче “ е проработила 20 бона след няколкочасова изява на частно празненство в столицата.

За същото по-рано е бил поканен Васил Найденов, който оповестил главозамайващия хонорар от 15 хилядарки. Домакините заложили на Иванова като главен посетител, която изненадала прелестно всички присъстващи с над час пеене онлайн, на което изпълнила най-големите си шлагери. Купонът бил част от празничната стратегия на компания за бързи заеми.

Лили не е изневерила на стила си и още веднъж е била с обувки на висок тъничък ток, облечена в черна рокля, чиято дължина е била малко над коленете, с пусната коса и обилни аксесоари.

Въпреки спекулациите, че за сходни задължения певицата желае над 50 000 лева се оказа, че 20 бона са били първата оповестена цена, без договаряне. В края на годината тя е била ангажирана и за други частни празненства, само че не е прибрала общо 100 000 лева, както твърдяха й зложелателите и пo-рано.

Васил Найденов е оповестил по-малка сума, без да подозира, че за същото празненство е поканена родната прима. Той, несъмнено, получил различен ангажимент, тъй като е измежду най-търсените ни реализатори, само че се разминал с високия хонорар. Той е сред 12-15 000 лева, а при по-ранна спогодба за присъединяване в клуб сумата варира сред 8-9 000 лева През студените месеци Кеца радва феновете си в столицата и в по-големите градове, а през разгара на лятото – край морето, написа „ Галерия “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР