Примата Глория скоро ще чукне 50-така и явно е решила,

...
Примата Глория скоро ще чукне 50-така и явно е решила,
Коментари Харесай

На дърти години изплиска: Глория угажда на младия Добромир за предпочитанията му в леглото!

Примата Глория скоро ще чукне 50-така и очевидно е решила, че не може повече да губи времето си в предубеждения, нито какво щели да си кажат хората. Както знаем, тя към този момент разтръби за връзката си с много по-младия от нея Добромир Добрев, а до момента в който почитателите се чудят пасват ли си двамата, или не, близки до Гло разкриха шокиращи неща за любовта й.



Като да вземем за пример това, че Добромирчо не е единствено фанатик по фитнеса, само че и по ексцентричните и много разюздани милувки. Той си падал по нежности от вида на оня филм с нюансите на сивото и даже обичал да връзва. Нещо, което се харесало и на Глория, колкото и необичайно да звучи.

" С него тя е като полудяла. Постоянно го хвали какъв е тигър в леглото и по какъв начин, общо взето, го вършат повече на други, ексцентрични местенца, а не в леглото. Не можем да я познаем, тя в никакъв случай не е била такава. Явно този хубавичко я разчупи, само че нека не й се насити бързо и да си останат с това ", разясняват хора от близкото обграждане на фолкаджийката.



Остава отворен въпросът по какъв начин Симона Загорова приема новата спекулация на родителката си и дали счита, че Добромир е мъж за нея. Но в последна сметка това си е животът на Глория и единствено тя може да взема решение по кое време, къде, с кого и какъв брой.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР