Примамливо е да се мисли, че една хапка от нещо

...
Примамливо е да се мисли, че една хапка от нещо
Коментари Харесай

Събудете сетивата си: 10 храни, които са мощни афродизиаци

Примамливо е да се мисли, че една хапка от нещо меко и вкусно незабавно ще увеличи либидото ви, само че има ли научна аргументация на това изказване? Отговорът не е толкоз елементарен, както рядко е, когато става въпрос за същинско изцяло здраве.

Основното е, че съгласно специалистите храните, които са потвърдени афродизиаци, са част от хранителен режим, който способства за здравословното кръвообращение, може да помогне за балансиране на хормоните и да увеличи жизнеността , а всичко това е належащо за повишение на либидото .

Енергията, която се съдържа в храната, културното завещание и ритуалните асоциации, както и ароматът, текстурата, формата и цветът на храната могат да провокират възбуденост - като се има поради, че мозъкът въпреки всичко е сексуален орган.

И въпреки всичко чувствените хапки са занимателни за наслаждаване, както независимо, по този начин и с сътрудник , поради техния фолклор.

Продължете в галерията, с цел да разберете кои 10 храни са потвърдени естествени афродизиаци, със суперхранителни субстанции, които дават мощен резултат.
 10 вкусни афродизиака  10 вкусни афродизиака  10 вкусни афродизиака  10 вкусни афродизиака
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР