Примадоната на Народния театър Аня Пенчева закръгли 60 на 12

...
Примадоната на Народния театър Аня Пенчева закръгли 60 на 12
Коментари Харесай

БЪЛГАРИЯ ОНЕМЯ! НЕ Е ЗА ВЯРВАНЕ КАКВО РАЗТЪРСВАЩО ПРИЗНАНИЕ НАПРАВИ АНЯ ПЕНЧЕВА НА 60-ТИЯ СИ РОЖДЕН ДЕН!

Примадоната на Народния спектакъл Аня Пенчева закръгли 60 на 12 септември. Броени месеци по-рано тя се елементарни с най-близкия си човек – майка си, написа „ Уикенд “. Ето за какво актрисата не направи огромно празненство. Събиране с най-близки родственици и другари е имало, само че без непотребни фанфари. Красавицата не крие годините си, само че въпреки това, напълно не парадира с тях и магията на числата им – отбелязва изданието.

Преди това самата Аня има здравословни неприятности. Тя претърпява две интервенции в границите на месец. Тя не желае и да си спомня за своята 50-а годишнина. Тогава тя отново била със засилено наличие по лечебните заведения. Въпреки разочарованията си от юбилеите, Пенчева с подготвеност ще почерпи за свое здраве с вярата злото да стои надалеч от нея. В креативен проект годината е добра за нея. през март бе премиерата на новия игрален филм „ Извън пътя “. Лентата е на режисьора Николай Волев, който се изявява след 15-годишно креативно безмълвие. В него Аня Пенчева играе основната женска роля, партнирайки си с Деян Донков.

Актрисата има и внуче, само че не по кръвна линия от сина Ангел или щерката Пипи. То е на сегашния й брачен партньор Ивайло, който има щерка от първия си брак – Карина, журналистка, която към този момент го направи дядо.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР