Приложението за безконтактни разплащания през смартфони Google Pay вече е

...
Приложението за безконтактни разплащания през смартфони Google Pay вече е
Коментари Харесай

Google Pay вече е достъпно в България

Приложението за безконтактни разплащания през смарт телефони Гугъл Pay към този момент е налично и в България. Досега то беше налично само посредством банкови медиатори в България, само че към този момент всички могат да си го изтеглят от Гугъл Play https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.walletnfcrel.

Това е сериозна стъпка към по-опростен, сигурен и комфортен метод за разплащания в магазините като в това време е предпазена информацията за осъществените транзакции с голям брой равнища на сигурност, показват от компанията.

Гугъл Pay също по този начин улеснява съхраняването на бордни карти, осребряване на точки за лоялни клиенти и ръководството на разплащателните карти. Предвижда се и започване на поддръжка за Гугъл Pay за Wear OS в България, с което заплащанията ще станат вероятни единствено с едно почукване със смарт часовника. Планираме стартирането и на още функционалности и партньорства в скоро време, допълват от компанията.

Приложението Гугъл Pay понастоящем е налично в над 30 страни по света.

За опазване на заплащанията през приложението в сигурност се употребява многопластов метод. При заплащане в магазините се споделя номер на виртуална карта вместо действителния номер на сметката. И в случай че телефонът е загубен или откраднат, може да бъде открит, заключен или заличен благодарение на функционалността " Намери моето устройство “. Тези и други функционалности оказват помощ да се резервира информацията в сигурност, допълват от Гугъл.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР